Vigyázz a féltékenységgel, mert szerelmi drámához vezethez! - Egymondatos horoszkóp - június 6. szerda

2018.június.6.

A Vénusz és a Plútó szembenállása a ludas abban, hogy a féltékenység, a félrelépés és az érzelmi zsarolás ebben az időszakban szakításhoz, szerelmi drámákhoz vezethet. Óvakodj a manipulatív mesterkedésektől, a hatalmi játszmákkal terhelt viszonyoktól, uralkodj az ösztöneiden, nehogy olyan kapcsolatba keveredj, amely érzelmi sérülést és anyagi veszteséget okozhat. Mivel ma a Merkúrt is támadás éri a Neptunusztól, félreértésekre, hazugságokra, kommunikációs zavarokra és utazásokkal összefüggő kellemetlenségekre számíthatsz. De az sem kizárt, elveszik a csomagod vagy zsebesek fosztanak meg a pénzedtől, értékeidtől.

Vigyázz a féltékenységgel, mert szerelmi drámához vezethez! - Egymondatos horoszkóp - június 6. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyi viszonyodból családi bonyodalmak származhatnak, és mivel ma a logikád is cserben hagy, ráadásul valaki át is ejthet, ne írj alá fontos dokumentumokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne csodálkozz, ha a párod menekül heves féltékenység rohamaid elől, te viszont kerüld azokat a típusokat, akik a valóság eltorzításával próbálnak megkopasztani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed csak érzéki gyönyörűséget és pénzt akar tőled, semmi egyebet, viszont az őszinte viselkedést illetően ma szükséged lehet egy kis korrepetálásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy hitel túl nagy megterhelést jelent számodra, munkahelyi zaklatásnak lehetsz téve, sőt még az adóügyeiddel kapcsolatban is félreértések adódhatnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tehetetlen vagy szeretőd vonzerejével szemben, aki akkor csábít el, amikor akar, hitvesedről vagy főnöködről pedig kiderülhet, hogy nem egészen feddhetetlen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fontos családi vagy munkahelyi kapcsolat futhat zátonyra, mert üzleti érdekek állítanak szembe valakivel, de a munkahelyeden is óvakodj a bajkeverőktől!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne akarj érzelmi zsarolással célt érni a párodnál, egy szerelmi vagy üzleti kapcsolathoz se fűzz nagy reményeket, de a tartozásaidról ne feledkezz meg!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne lépd túl a hitelkeretedet, ne kövess el meggondolatlanságot családi körben, és ne osztogass tanácsokat, amikor senki sem kíváncsi a véleményedre!

Bak (12. 22-01. 20.)
Céljaid elérése érdekében ravasz játszmákat űzöd a pároddal és főnököddel, ám az a képességed ma cserbenhagy, amelynek segítségével felismered a csalást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem tudsz ellenállni a csábításnak, főnököd, egyik munkatársad vagy a kedvesed akarat nélküli, engedelmes, könnyen kihasználható bábot farag belőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Horoszkópod arra hívja fel a figyelmedet, hogy az a pasi, aki megcsalja a feleségét, veled is hasonlóképpen viselkedhet, de ma te is mellőzd a ködösítést.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján