Vigyázz a pazarlással, mert könnyen eladósodhatsz! - Egymondatos horoszkóp - május 9.

2018.május.8.

Mivel a Bikában lévő Nap szembenállása a Skorpió-Jupiterrel, önhittségre, önbíráskodásra, hatalmaskodásra, hatásköri túllépésre, a törvények kijátszására, túlzásokra és mértéktelenségre hajlamosít, ezért fékeznünk kell túlzott lelkesedésünket, önérvényesítési törekvésünket, és óvakodnunk kell attól, hogy eladósodjunk, vagy tovább nyújtózkodjunk, mint ameddig a takarónk ér. Túlzott kényelmesség, az arányérzék elvesztése, pazarlás és rongyrázás jellemezheti ezt az időszakot. Félő, hogy arányérzékünk, éleslátásunk elhomályosul, és tárgyilagosságunkat aláássák a reményeink.

Vigyázz a pazarlással, mert könnyen eladósodhatsz! - Egymondatos horoszkóp - május 9.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy könnyelmű pénzügyi döntés miatt megütheted a bokádat, összeütközhetsz az adóhivatallal, de ne hagyd, hogy a partnered gúzsba kössön anyagilag.

Bika (04. 21-05. 20.) Fölényeskedésed, túlzó elvárásaid ellenállást szülnek, és ha egy üzleti vagy szexuális kapcsolat túl sok kompromisszumot igényel, akkor valami nincs rendben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elégedetlenkedsz a beosztásoddal, de minden leleményedre szükség lesz, hogy a lehető legkisebb büntetéssel ússzál meg egy szakmai vagy jogi melléfogást.

Rák (06. 22-07. 22.) Érzelmi és anyagi ügyekben túlzásokba eshetsz, és be kell látnod, hogy a "mindent-vagy-semmit" követelés mind a magad, mind a kapcsolataid szempontjából káros.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képességeid megítélésében elhagyhat a józanságod, és ha vezetői pozícióra pályázol, ne csodálkozz, ha a partnered, akivel együtt élsz, ellenzi a hivatásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne akard a párodra vagy rokonaidra kényszeríteni a saját értékrendedet, ne kövess el törvénysértést, de jobban is tűrhetnéd, ha valaki megmondja neked az igazat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rokonnal, baráttal, aki gátlástalan üzletember, ne társulj, ne hagyd magad megvesztegetni, és ne mondj igent olyan ajánlatra, amibe pénzt kellene fektetned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel könnyen kapható vagy olyasmire, amivel átléped saját elveid korlátait, jogi, hivatásbeli ügyekben és párkapcsolatodban is bonyodalmakra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ma meggyűlhet a bajod a hatósággal és a kollégákkal is, próbáld meg átvészelni a napot anélkül, hogy bármilyen erkölcsileg kifogásolható ügybe keverednél.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmi vagy üzleti kapcsolatból hasznot húzhatsz, de ha nem akarsz pórul járni valakivel, akit kívánsz, de aki csak a testi szerelmet akarja, akkor ne feküdj le vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököd és hitvesed szívesen játssza az atyaúristent, de ne hagyd, hogy irányítgasson, és olyan szabályok szerint játsszon, melyeket képtelen vagy elfogadni.

Halak (02. 20-03. 20.) Javaslataidba beleköthetnek, sikertelen utazás vagy vizsga miatt bosszankodhatsz, de ha elolvastál egy munkaszerződést és nem értesz vele egyet, ne írd alá.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak