Vigyázz, a szokásosnál befolyásolhatóbb leszel! - Egymondatos horoszkóp: március 15.

Nemzeti ünnepünkön a Kos jegyében haladó Hold forradalmi hangulatról gondoskodik. Mivel a Hold harmonikus szextil fényszöget alkot a Vízöntő-Jupiterrel, a szép nap felemelő érzéseket sugall. Mivel aktív, kezdeményező, kísérletező és derűlátó vagy, akár közéleti szereplést is vállalhatsz. Az ünnep megfelelő időpont arra, hogy együtt legyél a barátaiddal. A nap második felében a közös tevékenység segíthet felszítani a pasidban a tüzet, csak a függetlenségét ne veszélyeztesd. hagyd meg. Este a Merkúr jegyet vált: elhagyva a Vízöntőt, április 4-ig a Halakban folytatja útját. A szokásosnál befolyásolhatóbb leszel, de a logika helyett az elkövetkező időszakban inkább jó szimatodnak és ösztönös megérzéseidnek köszönheted sikereidet.

Vigyázz, a szokásosnál befolyásolhatóbb leszel! - Egymondatos horoszkóp: március 15.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Nyugodtan ünnepelhetsz, a szervezésben jelentékeny szerephez jutsz, de oszd meg jó hangulatodat családoddal és a barátokkal is: a közös ünneplés az igazán felemelő.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyáltalán nem vagy ünnepi hangulatban, sokkal inkább foglalkoztat az előmeneteled, ráadásul egy problémád is akad a rokonsággal, amit meg kell oldanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha összefogsz a pároddal és barátnőiddel, akkor egy külföldi megbízás vagy munka révén elegendő pénzt kerestek, hogy ne legyenek többé anyagi gondjaitok.

Rák (06. 22-07. 22.) Irtózol a zajos tömegmegmozdulástól és a rongyrázó egyéniskedéstől, a pasid viszont azon agyal, hogy a pénze érdekel, vagy tényleg ő maga.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Idén gyakran kerülsz kísértésbe, hogy viszonyt kezdj gazdag pasikkal vagy üzletfelekkel, egyik agglegényt még a házasság igájába is sikerül belehajtanod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pályád üstökösként ível felfelé az üzleti világban, és ha egyik rokonod vagy barátnőd jó állást és üzletet kínál, belátod, hogy szükséged van a változatosságra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szexi és pimasz stílusod ellenállhatatlanná tesz, a párod viszont nem győz csodálkozni azon, hogy az ő kis mintafelesége egész szépen fel tudja emelni a hangját.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kokárdával a szíved fölött nehogy lázadást robbants ki otthon vagy kollégáid körében, ne legyél ingerült, amikor egy pillanat alatt el tudnád bűvölni a családot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ebben a nehéz időszakban ötletgazdag cégednek sikerül felszínen maradnia, ráadásul még nyereséget is termel, este viszont élvezed nyomulós pasid társaságát.

Bak (12. 22-01. 20.) Engedd, hogy az ünnep ünnep legyen családod számára, ám ha a párod azt akarja, hogy egész nap a házi tűzhelyt őrizd, erre nem vagy kapható, pénzt akarsz keresni.

Vízöntő (01. 21-02. 20.) A tavasz forradalmát éled meg, semmi nem akadályozhat meg elhatározásodban: rendbe teszed a járgányodat, barkát gyűjtesz, kimozdulsz a családdal.

Halak (02. 20-03. 20.) A politikától megcsömörlöttél, de honnan is tudhatnád, hogy a pasid, aki mindent megad neked, kiadásaid fedezéséhez milyen eszközökkel teremti elő a pénzt?

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját