Vigyázz, ma át akarnak verni - Egymondatos horoszkóp: Október 16.

2016.október.16.

Telihold a Kosban: ma ne várd el a párodtól és környezetedtől, hogy úgy viselkedjenek vagy reagáljanak, ahogyan elképzelted. Mivel a Merkúrt "támadás" éri a Plútótól, közlekedj elővigyázatosan, ne hagyd magad lóvá tenni, ne írj alá fontos dokumentumokat, kerüld az igazság elferdítését és az erkölcsi vagy más szubjektív minősítéseket. Ne akard véleményedet mások torkán "lenyomni", de legyél képes leásni az esetleges kommunikációs, munkahelyi vagy üzleti problémáink gyökeréig. Viszont óvakodj a hatalmi harcoktól, ismerd fel és védd ki a manipulációs mesterkedéseket.

Kos (03. 21-04. 20.) Párválasztásod jelentős tényezője az, hogy partnered mennyire növeli az önbecsülésedet, de rokonaidtól vagy főnöködtől sértő megjegyzéseket kell eltűrnöd.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párodat túlságosan megterheled munkahelyi vagy anyagi problémáiddal, tisztelete meg fog csappanni irányodban, vagy visszautasítás lesz a válasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne higgy mások becsületességében: kedvesed miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz anyagilag, szerelmi életedben is hatalmi csatározásokra van kilátás.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma vesztésre állhatsz egy családi vagy házastársi vitában, és ha veszekedés van kialakulóban, ne add meg a másiknak azt az örömöt, hogy kiborítson.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy megszegett ígéret keserű pillanatokat szerezhet, és ma azt is számba kell venned, milyen veszélyek származhatnak a rosszindulatú híresztelésekből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó érzés ágyba bújni valakivel, aki iránt szélsőséges érzéseket táplálsz, de könnyebben kielégítheted a párodat, ha nem gyötröd magad az állásod és a fizetésed miatt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jobb lenne elhalasztani egy kibontakozóban lévő anyagi vagy családi konfliktus megoldását, lehetőleg ne ítélkezz, de ismerd fel egy kapcsolat manipulatív jellegét!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vigyázz a közlekedéssel, de ha sikerül a kezedbe kaparintani egy fontos pénzügyi információt, a meglévő adatot igyekezz mások elől elzárva tartani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnered vagy valaki, akivel szakmai (baráti) kapcsolatot tartasz fenn, rútul rászedhet, és a kapcsolatban keletkezett törést elsősorban anyagilag sínylenéd meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha rákényszerülhetsz, hogy a megfelelő image fenntartása érdekében különféle manipulációs játszmákhoz folyamodj, de lehetőleg ne tegyél alá másoknak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nézeteltérésbe kerülhetsz kedveseddel, és mivel veszteséges dologra vehetnek rá, aláírás előtt alaposan tanulmányozz át egy meglehetősen gyanús egyezményt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne halássz a zavarosban, de ha kimerítőnek érzed a hatalmi harcokkal telített kapcsolatokat és az érdekbarátságokat, akkor most hátat fordíthatsz mindennek.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!