Vigyázz, ma felborulhat a pénzügyi és érzelmi egyensúlyod - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 12.

2018.szeptember.12.

Félő, hogy Vénusz és az Uránusz szembenállása miatt érzelmi és pénzügyi egyensúlyod felborul. Túlreagálsz dolgokat és viszonylag könnyen keveredhetsz bizonytalan kimenetelű kalandokba. Képtelenek vagy alkalmazkodni környezeted elvárásaihoz, de az sem kizárt, hogy a párod éppen most jelenti be, hogy laza pórázra és több szabadságra lenne szüksége. Egy új kapcsolat izgalmasnak ígérkezik, de ne számíts arra, hogy tartós marad. A Jupiter-Plútó rezgések viszont kedveznek a társulásoknak, a vállalatmentési akcióknak vagy vállalkozásod átalakításának.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha párkapcsolatban élsz, és a hitvesed megcsapolja a pénztárcádat, anyagi biztonságod könnyen megrendülhet, de egy társulás biztos anyagi hátteret biztosíthat.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelmi életedben, kapcsolataidban új fejezet kezdődik, de ne feledd: a változatosság ugyan gyönyörködtet, de azért a tartós kapcsolatnak is megvan a maga előnye.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, de ha nem akarsz munkakapcsolatnál többet, igyekezz megelőzni egy munkahelyi kapcsolat továbbfejlődését.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne reménykedj abban, hogy futó kalandod tartós kötelékké fajul, párkapcsolatod viszont csak azért marad fenn, mert mindketten kezdtek érettebbé válni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkád, otthonod megtartása vagy főnököd furcsa pálfordulása miatt életed tele van bizonytalansággal, a stressz pedig menstruációs zavarokat okozhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha külföldön üzletelsz, utazásod a szerelmi és szexuális kísértés maga, de a kapcsolat folytatásában ne reménykedj, a pasi nem fog felhívni, amikorra megígérte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadulj meg attól a csélcsap pasitól, aki még anyagi követelésekkel is nyaggat, ebben az időszakban viszont megalapozhatod saját virágzó vállalkozásodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Cégeladásnál ott a helyed, ám ha a párodról kiderül, hogy a hűséget utópiának tartja, válj el tőle békével, mert ez biztosítja, hogy legközelebb jobban választasz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kötetlen munkaidőben dolgozol, számtalan lehetőséged adódik a félrelépésre, ám ha munkahelyi viszonyodra derül fény, talán még álláscserére is köteleznek.

Bak (12. 22-01. 20.) Futó kalandod váratlan terhességgel végződhet, kockázatmániád miatt nagyobb veszteség érhet; most csak a hatalom birtoklása a járható út a meggazdagodás felé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy költözködnöd kell a munkád miatt, de nem valami kifizetődő dolog viszonyt folytatni olyan pasival, aki a munkahelyeden rangban fölötted áll.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a szervezeted erősen reagál a stresszre, ma mellőzd az autóvezetést, a szerelmi és anyagi civódásokat, és ne most kóstolj bele a virtuális szexbe.

Ez is érdekelhet

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz