Vigyázz, ma könnyen erőszak áldozatává eshetsz - Egymondatos horoszkóp: Július 2.

2017.július.2.

A Rákban lévő Mars és a Bak-Plútó szembenállása miatt ebben az időszakban könnyen elszabadul az erőszakhullám, és az élet szinte minden területén gyakoriak lesznek a hatalmi harcok. Ha nem uralkodunk indulatainkon, könnyen szerzünk kemény ellenfeleket, de az sem kizárt, hogy valaki félelmeinket kihasználva próbál meg manipulálni bennünket. Hatalmi visszaéléseket, természeti csapásokat, sérüléseket jelez ez a konstelláció, ezért óvakodjunk mások provokálásától, és lehetőleg ne erre az időszakra tervezzünk be műtétet vagy túlélőtúrát. Kerüljük ebben az időszakban a sötét utcákat és az olyan embereket, akiktől kitelik az erőszak.

Kos (03. 21-04. 20.) Uralkodj az indulataidon, és kérdezd meg önmagadtól, vajon milyen negatív, sőt végzetes következményekkel járhat egy családi vagy munkahelyi hatalmi harc.

Bika (04. 21-05. 20.) Óvakodj a sérülésektől, de nem szabad félned attól, hogy egy házastársi vitát vagy direkt konfrontációt eredménytelennek ítélj, és megvédd az álláspontodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás vagy állásajánlat lehetősége felmerülhet, de legyél gyanakvó, nehogy a másoktól való függőséged kiszolgáltasson valaki manipulációjának.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a pároddal és a környezeteddel való együttélést hatalmi harcok sorozata terheli, tudnod kell, mikor kell támadnod, és mikor kell visszavonulnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz a testi épségedre, és még ha ledöbbent is egyik kollégád vagy rokonod tisztességtelensége, ne hagyd, hogy letérítsen a becsületesség útjáról!

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki a lényéből kiáramló mágneses erejével hat az érzékeidre, de vigyázz, mert provokatív viselkedésed miatt akár szexuális erőszak áldozatává is válhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma az legyen a cél, hogy önuralmat gyakorolj, elhalaszd a házassági vagy anyagi konfliktus megoldását, mert ha dühösen hozol döntést, vesztes helyzetbe kerülsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akár munkáról, akár világnézeti kérdésekről vitatkozol, óvakodj az elvakult ítélkezéstől, és ha kiderül, hogy lejárt a jogsid, meggyűlhet a bajod a hatóságokkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy büszke magadra, de üzleti terveid megvalósítása nem teszi lehetővé számodra, hogy válogass az eszközökben, amikor csupa hiéna marakodik a koncon.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a másokkal való versengést és a hatalmi harcokat illeti, ezek gyakorlása közben elveszítheted önkontrollodat, de lépj ki egy megromlott kapcsolatból!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Állj be önvédelemre, és leplezd le a valódi bűnöst, amikor munkahelyi főnököd vagy kollégád olyan bűnnel vádol, amit pedig nem te követtél el.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb kihagyni a veszélyes sportokat és az anyagi kockázatokat; egy harmadik személy csak akkor tudja lenyúlni a párodat, ha kapcsolatotok nem működőképes.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk