Vigyázz, ma könnyen erőszak áldozatává eshetsz - Egymondatos horoszkóp: Július 2.

2017.július.2.

A Rákban lévő Mars és a Bak-Plútó szembenállása miatt ebben az időszakban könnyen elszabadul az erőszakhullám, és az élet szinte minden területén gyakoriak lesznek a hatalmi harcok. Ha nem uralkodunk indulatainkon, könnyen szerzünk kemény ellenfeleket, de az sem kizárt, hogy valaki félelmeinket kihasználva próbál meg manipulálni bennünket. Hatalmi visszaéléseket, természeti csapásokat, sérüléseket jelez ez a konstelláció, ezért óvakodjunk mások provokálásától, és lehetőleg ne erre az időszakra tervezzünk be műtétet vagy túlélőtúrát. Kerüljük ebben az időszakban a sötét utcákat és az olyan embereket, akiktől kitelik az erőszak.

Kos (03. 21-04. 20.) Uralkodj az indulataidon, és kérdezd meg önmagadtól, vajon milyen negatív, sőt végzetes következményekkel járhat egy családi vagy munkahelyi hatalmi harc.

Bika (04. 21-05. 20.) Óvakodj a sérülésektől, de nem szabad félned attól, hogy egy házastársi vitát vagy direkt konfrontációt eredménytelennek ítélj, és megvédd az álláspontodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás vagy állásajánlat lehetősége felmerülhet, de legyél gyanakvó, nehogy a másoktól való függőséged kiszolgáltasson valaki manipulációjának.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a pároddal és a környezeteddel való együttélést hatalmi harcok sorozata terheli, tudnod kell, mikor kell támadnod, és mikor kell visszavonulnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz a testi épségedre, és még ha ledöbbent is egyik kollégád vagy rokonod tisztességtelensége, ne hagyd, hogy letérítsen a becsületesség útjáról!

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki a lényéből kiáramló mágneses erejével hat az érzékeidre, de vigyázz, mert provokatív viselkedésed miatt akár szexuális erőszak áldozatává is válhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma az legyen a cél, hogy önuralmat gyakorolj, elhalaszd a házassági vagy anyagi konfliktus megoldását, mert ha dühösen hozol döntést, vesztes helyzetbe kerülsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akár munkáról, akár világnézeti kérdésekről vitatkozol, óvakodj az elvakult ítélkezéstől, és ha kiderül, hogy lejárt a jogsid, meggyűlhet a bajod a hatóságokkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy büszke magadra, de üzleti terveid megvalósítása nem teszi lehetővé számodra, hogy válogass az eszközökben, amikor csupa hiéna marakodik a koncon.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a másokkal való versengést és a hatalmi harcokat illeti, ezek gyakorlása közben elveszítheted önkontrollodat, de lépj ki egy megromlott kapcsolatból!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Állj be önvédelemre, és leplezd le a valódi bűnöst, amikor munkahelyi főnököd vagy kollégád olyan bűnnel vádol, amit pedig nem te követtél el.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb kihagyni a veszélyes sportokat és az anyagi kockázatokat; egy harmadik személy csak akkor tudja lenyúlni a párodat, ha kapcsolatotok nem működőképes.

Ez is érdekelhet

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most