Vigyázz, mert egy álomvilágban élsz - Egymondatos horoszkóp: Május 21.

2017.május.21.

A reggeli órákban a Halakban lévő Holdat támadó Nyilas-Szaturnusz miatt ne menekülj kötelességeid elől álmodozásba! Néha ugyan az álmodozás ihlet forrása lehet, mégis tartózkodj a légvárak építésétől. Fantáziálásod védekezési mechanizmus is lehet, eszköz arra, hogy kitérj a kellemetlen kötelességek elől. A nap második felében, amikor a Hold már a Kos jegyében jár, kezdeményezz bátran, próbáld meg sportolással levezetni fölösleges energiádat. De jobb, ha nem nyúzod a számítógépet, különben megfájdulhat a fejed.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha tudod, melyik napszakban teljesítesz a leghatékonyabban, akkor meglovagolhatod a délutánt, ahogy egy hullámlovas is kihasználja a hullámok sodrát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma óvakodj attól, hogy valamilyen külső tényezőt vagy másik személyt tegyél felelőssé azért, amiért egy kínos pénzügyi kötelezettségnek nem tudtál megfelelni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgoznod kell, kerüld az alkoholt, cégednek viszont szüksége van azokra az összeköttetésekre, amelyeket rokonaid vagy barátaid révén megszerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Potenciális külföldi munkaadódnak furcsa elképzelései vannak arról, mitől leszel megbízható munkaerő: ameddig facér vagy, számításba sem veszi ajánlatodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed vonzalmának az a feltétele, hogy nem tarthat örökké, hiszen senkinek sincs joga őt birtokolni: ma érd be azzal, amit a nap második felében kínál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megeshet, hogy reggel összekavarod és bosszantod a párodat, de a nap második felében mégis azt kívánod, hogy bekalandozzátok és megismerjétek egymás testét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kávét csak mértékkel fogyassz, de ne csodálkozz azon, hogy minden jóakaratú rokonod lankadatlan buzgalommal keresi számodra a legjobban hozzád illő társat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remélhetőleg nem akarsz úgy foglalkozni egy érzelmi vagy anyagi problémával, hogy nagyobb ügyet csinálj belőle, mint ahogy az feltétlenül szükséges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családod anyagi helyzete ingadozik, pazarló költekezésedet remélhetőleg felváltja a megfontoltság, de ébredj rá, hogy kedvesed csak futó kalandot keres.

Bak (12. 22-01. 20.) Valamit meg kell tanulnod reggel a pároddal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy távolról sem gondol komolyan mindent, amit mond: kissé módosítja az igazságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pénz teszi lehetővé számodra, hogy ne kelljen mások támogatását megszerezned, de a párod mindössze annyit ígér ma neked, hogy jól fogod magad vele érezni.

Halak (02. 20-03. 20.) Önámításod célja az, hogy védd magad a valóság kíméletlen hatásaival szemben, de próbálj meg változtatni azon a szakásodon, hogy dühödben szórod a pénzt.

Ez is érdekelhet

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat