Vigyázz, mert egy álomvilágban élsz - Egymondatos horoszkóp: Május 21.

2017.május.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A reggeli órákban a Halakban lévő Holdat támadó Nyilas-Szaturnusz miatt ne menekülj kötelességeid elől álmodozásba! Néha ugyan az álmodozás ihlet forrása lehet, mégis tartózkodj a légvárak építésétől. Fantáziálásod védekezési mechanizmus is lehet, eszköz arra, hogy kitérj a kellemetlen kötelességek elől. A nap második felében, amikor a Hold már a Kos jegyében jár, kezdeményezz bátran, próbáld meg sportolással levezetni fölösleges energiádat. De jobb, ha nem nyúzod a számítógépet, különben megfájdulhat a fejed.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha tudod, melyik napszakban teljesítesz a leghatékonyabban, akkor meglovagolhatod a délutánt, ahogy egy hullámlovas is kihasználja a hullámok sodrát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma óvakodj attól, hogy valamilyen külső tényezőt vagy másik személyt tegyél felelőssé azért, amiért egy kínos pénzügyi kötelezettségnek nem tudtál megfelelni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgoznod kell, kerüld az alkoholt, cégednek viszont szüksége van azokra az összeköttetésekre, amelyeket rokonaid vagy barátaid révén megszerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Potenciális külföldi munkaadódnak furcsa elképzelései vannak arról, mitől leszel megbízható munkaerő: ameddig facér vagy, számításba sem veszi ajánlatodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed vonzalmának az a feltétele, hogy nem tarthat örökké, hiszen senkinek sincs joga őt birtokolni: ma érd be azzal, amit a nap második felében kínál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megeshet, hogy reggel összekavarod és bosszantod a párodat, de a nap második felében mégis azt kívánod, hogy bekalandozzátok és megismerjétek egymás testét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kávét csak mértékkel fogyassz, de ne csodálkozz azon, hogy minden jóakaratú rokonod lankadatlan buzgalommal keresi számodra a legjobban hozzád illő társat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remélhetőleg nem akarsz úgy foglalkozni egy érzelmi vagy anyagi problémával, hogy nagyobb ügyet csinálj belőle, mint ahogy az feltétlenül szükséges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családod anyagi helyzete ingadozik, pazarló költekezésedet remélhetőleg felváltja a megfontoltság, de ébredj rá, hogy kedvesed csak futó kalandot keres.

Bak (12. 22-01. 20.) Valamit meg kell tanulnod reggel a pároddal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy távolról sem gondol komolyan mindent, amit mond: kissé módosítja az igazságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pénz teszi lehetővé számodra, hogy ne kelljen mások támogatását megszerezned, de a párod mindössze annyit ígér ma neked, hogy jól fogod magad vele érezni.

Halak (02. 20-03. 20.) Önámításod célja az, hogy védd magad a valóság kíméletlen hatásaival szemben, de próbálj meg változtatni azon a szakásodon, hogy dühödben szórod a pénzt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője