Visszatérő exek, szerelmi viharok, szenvedélyes viszonyok várnak rád májusban

2017.május.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Május 25-én ünnepeljük az első (vagyis hát a történetben a 4.) Star Wars film megjelenését. Ebben a hónapban a Csillagok háborúja emlékezetes pillanataival illusztráltuk a horoszkópodat, a régi és az új filmekből egyaránt. Lássuk csak, mit tartogatnak neked a csillagok májusra?

Bika (április 21.-május 20.)

A HÓNAPOD A hónap első felében időnként tedd ki a "Ne zavarj" táblát az ajtódra, és ha szeretnél bízni a párod hűségében, ne szenvedj egy állhatatlan természetű fiú mellett. Tekintsd őt annak, aminek ő a nőket: meghódítandó objektumnak. Ha a szerelmetek megkopik, és egyre kevesebb figyelmet kapsz a társadtól, akkor egy új, titkos viszonyban ismét vonzónak érezheted magad. A hónap végén megkérik a kezedet, nem is lepődsz meg a gyűrűn. Mégsem vagy felhőtlenül boldog, mert pár nappal azelőtt ugyanis felbukkant az exed, és mire észbe kapsz, már titkos szerető vagy. Ha megbántottad valamivel a párodat, kényeztesd őt mennyei lakomákkal, kérj bocsánatot a cirkuszért, de soha ne várd el tőle, hogy helyetted fizessen vásárláskor. Egyszer-egyszer igazán te is állhatod a cechet.

AZ ÉVED Az október második harmadától kezdődő időszakban számos alkalmas partnerjelölttel ismerkedsz meg, lehetnek köztük vállalkozók, ügyvédek és külföldiek egyaránt. Amikor a tél kezdetén egymásra csodálkoztok a Nagy Ő-vel, talán még az előző barátnőjével él. Romantikus kalandnak indul, később azonban, amikor komolyra fordul a dolog, állítsd választás elé. Később biztos, hogy téged választ. Igaz, belekerül néhány álmatlan éjszakádba, amíg a döntésére vársz. Ha főiskolára, egyetemre jársz, vagy külföldön tanulsz, az valószínűleg nem lesz egy sétagalopp, későbbi karrierlehetőséged viszont egyenes következménye lesz az elkövetkező két és fél év tanulásának, ráadásul valamennyi üzleti együttműködéseden is áldás lesz.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha a kedvesed gyakran lóg együtt az exével, de téged is belevon a programokba, és ha a volt barátnője előtt is olyan kedves veled, mint négyszemközt, akkor nincs okod semmi aggodalomra. A puszta haveri viszonytól ne szenvedj… legalábbis addig, amíg bízhatsz a srácban. És amíg biztosan tudod, hogy te vagy az első. Viszont óvakodj, attól, hogy két vasat tarts a tűzben, s felszedj még egy fickót a meglévő társad mellé. Párkapcsolatodban a hónap végén közel kerülhetsz a szakításhoz, partnered anyagi téren nehéz időszakot él át, tárgyalásaid során is felmerülhet néhány apróbb defekt. Társad is lesheti érzelmeid viszonzását, ha az ágyban nem tud az igényed szerint kielégíteni.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha egy kollégád elhalászta az orrod elől az előléptetést, vagy a párod mással kavar, rágódás helyett szabadulj meg mardosó érzéseidtől. Nagyon tetszik valaki a cégnél, de kiderülhet, hogy van egy barátnője, és esze ágában sincs szakítani vele. Nem kell beérned a szerető státuszával, hiszen neked kizárólagosság kell. Dolgaid jól mennek, ha 11-e táján fizetésemelésről tárgyalsz, de meg kell indokolnod, mitől érsz annyit, amennyit kérsz. Anyagi helyzeted fellendül, ha ügyesen hasznosítod kapcsolataidat, de a hónap végén a megszokottnál kevésbé leszel energikus, ráadásul titkos rosszakarókat is le kell győznöd. Váratlan akadályok merülhetnek fel a munkádban, és félő, hogy egyszerre akarsz a pasid szeretője és mintaháziasszony lenni, nehogy mások is beleférjenek az életébe. Ne csodálkozz, ha megcsömörlik az állandó kontrolltól.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A pasid nem szereti kiteregetni az érzelmeit, és folyton az kell neki, amit nem kaphat meg könnyen. Ám abban a percben, ahogy a hónap végén eltávolodsz tőle, máris azon töri majd a fejét, hogy mi ütheted beléd. És nyomban kézen ragad, s az első adódó alkalommal bevezet a társaságába. Viszont jogod van nem kötni szerelmi frusztrációidat a barátaid orrára. A hónap második harmadában, amikor a Vénusz édes helytelenkedésre buzdít, kockáztass, flörtölj gátlástalanul! Ne állj ellen neki! Májusban fontolóra veszed a pályamódosítást, munkahelyet vagy pozíciót válthatsz, néhány baráttól elszakadhatsz, de helyükbe újak lépnek. 9-e magasságában tudatosan építed a karrieredet, a hónap végén azonban olyan munkát csíphetsz meg, ami megterhelő vagy kiégést okozó ugyan, de jól fizet.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Minthogy kemény csaták és idegeskedést okozó változások várnak a munkahelyeden, kénytelen leszel megvédeni pozíciódat. Pénztárcádat alaposan megterheli a sok szórakozás, de régi üzleti kapcsolatok élednek újra, és egy külföldi állásajánlat révén új távlatok nyílnak meg előtted. Májusban már nem leszel magányos, több jelentkező is akad. Új kaland a láthatáron, amely régi viszonyodat viharossá teheti. Május végén egy állásváltoztatásnak köszönhetően pénz áll a házhoz, nem is kevés. Viszont a hónap végi csillagállások közös pénzügyi érdekeltségekkel, hitellel vagy adóügyekkel kapcsolatos izgalmakat is jeleznek. Ebben az időszakban nehezen találsz megfelelő lakásmegoldást. Ha ingatlant akarsz venni, feltétlenül kérd ki egy építész szakvéleményét.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ismerkedj felszabadultan, ne akarj annyira megfelelni partnered elvárásainak, hogy másra se tudj gondolni, csak arra, hogy tökéletes-e a küllemed. Jusson eszedbe, hogy akkor teszed a legjobb benyomást, ha magadat adod, ha természetesen viselkedsz. A bulikon a hónap első felében menj oda mindenkihez, igyekezz minél több emberrel beszélgetni, és néhány perc múlva mindenki kedvelni fog. Több szerelmet, változatosságot akarsz, méghozzá a pároddal, de az esküvőt csak azért nem tartjátok meg, mert a munkátok vagy az üzleti vállalkozásotok nem hagy rá elegendő időt. Megeshet viszont, hogy a lagzira félretett pénzből távoli utazásra indultok – és az utazás sokkal többet használ kettőtöknek, mint bármilyen házasságlevél.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Munkáddal és bevételeiddel kapcsolatban rengeteg gyors döntést kell hoznod, ami nem éppen a te stílusod. Rokonaid, kollégáid kötözködnek, de ez most lepereg rólad, mert kaphatsz egy új állásajánlatot. Ha szabadúszó, vállalkozó vagy befektető vagy, megeshet, hogy ki kell ugornod egy veszteséges vállalkozásból. Tarts több vasat a tűzben, mert nagyobb esélyed van arra, hogy több lehetőségből valami bejöjjön, mintha csak egytől vársz eredményt. Egy sikeres kapcsolatban nincs helye harmadiknak. Egy munkahelyi szerető megjelenése arra utalhat, hogy akadozik a tündérmese. Félrelépésed akkor is felháboríthatja partneredet, ha ő maga sem a hűség mintaképe. Beszéljétek ki a problémákat és szenteljétek egymásnak minden figyelmeteket!

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha a hónap végén viszonyt folytatsz egy idegennel, annak az az oka, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból. Ám amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ne csodálkozz, ha a párod alkalmazza a "kölcsönkenyér visszajár" elvet. Ha viszont az új pasid egy megromlott kapcsolatból próbál átlavírozni hozzád, akkor egyelőre nincs okod aggodalomra: valószínűleg hűségesen kitart melletted, amíg jól megvagytok. Ha korábban már lezártál egy kapcsolatot, akkor most régi kedvesed váratlanul felbukkan, és az újrakezdésben reménykedik. Vérpezsdítő érzés a kockázat és a veszély, maximális fokozatra tekeri a vágyadat, de ne tervezz házasságot, élj inkább a pillanatnak. Ne hidd, hogy a gyermekvállalással majd hirtelen minden rendbe jön egy meglehetősen ingatag kapcsolatban.

Bak (december 22.-január 20.)

Ha egyik munkatársad, akivel egy új feladat során ismerkedsz meg, egyre sűrűbben hívogat különféle szakmai problémákkal, ne csodálkozz azon, ha a hónap végén randevút kér. Munkakörülményeid a hónap végén megváltozhatnak, számtalan vita forog a pénz körül, de végre lezárhatsz egy olyan viszonyt, amelyben mindketten sokat szenvedtek. Ha pénzügyi vagy művészeti területen dolgozol, akinek csak lehet, mutasd meg munkáidat és ötleteidet. Most van itt az ideje! Ha tiéd a Nagy Ő, egészségesen viszonyulsz a szexhez és a szeretkezéshez, ráadásul a szexuális ábrándképeidet sem szégyelled. Szinte gondolatolvasó leszel párod erotikus vágyai terén. Nyűgözd le tudományoddal! Ha a hónap végén több munkát sóznak a nyakadba, mint amennyit elbírnál, nem ártana egy-egy feladatra nemet mondanod.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Gyanútlan kedvesed testén végigfuthat a remegés, amikor megtalálja azt a kétértelmű levélkét, amelyet 10-e táján a kabátjába csúsztatsz. Annyira felzaklatja majd az egyértelműen kétértelmű üzenet, hogy egész nap csak a várható szexi programra fog gondolni. Májusban igazán létezik mindent elsöprő vágy és jogod van kedvedre választani magadnak pasit. Ám ha a hónap végén hirtelen felindulásból vagy egyik barátod befolyására lapátra teszel valakit, ott állhatsz megfürödve valakivel, akinek szándékában áll ugyan összebútorozni veled, de akiben annyi izgalom sincs, mint egy tekercs alufóliában. Májusban annyi teendőd akad otthon, hogy kevesebb időd marad pihenésre. A hónap vége azonban alkalmas időszak lehet családi és ingatlanügyek megoldására.

Halak (február 20.-március 20.)

Gondjaid forrása a pénz lesz, sokat dolgozol, de ennek olykor frusztrálóan kevés eredményét látod. Ha állásváltoztatás szerepel a terveid között, mindig frissítsd az önéletrajzodat. Az sem baj, ha hordasz egyet magaddal, hátha valami fontos menet közben jut eszedbe. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megkérdezd magadtól, milyen tevékenységet végeznél szívesen, és lehet, hogy ebben a hónapban megtalálod az ideális munkát, de ez azt jelentheti, hogy vissza kell ülnöd az iskolapadba. Jó barátok vagy rokonok társaságában találkozhatsz azzal a személlyel a hónap végén, akivel együtt tervezhetitek a jövőt. Viszont bonyolult problémával kell szembenézned a munkahelyeden vagy a családban. Hisztéria és vagdalkozás helyett próbálj higgadtan, racionálisan cselekedni!

Kos (március 21.-április 20.)

Ha a párod nem akar komoly kapcsolatot, azt mondja, még ki akarja élni magát kötelezettségek nélkül, akkor nem veled van baj. Lehet, hogy csodálod műveltségét és élettapasztalatát, de egy komoly kapcsolathoz lélekben is fel kell nőnie. Ne akarj magadon változtatni, és csak akkor maradj vele, ha képes vagy elfogadni, hogy idővel ki fogod nőni ezt a kapcsolatot. Közben keresd a szerelmet a hozzád illő pasik körében. Ha azonban megtetszik egy foglalt fiú, nem habozol viszonyra lépni vele, de később egyre kellemetlenül érzed magad, hiszen undok érzés, hogy nem akkor találkoztok, amikor kedvetek tartja. Májusban vannak helyzetek, amikor rámenősnek kell lenned, különösen, ha a munkádról, az anyagiakról vagy a jövődről van szó.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

PR

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)