Zsarolás, manipuláció, hűtlenség - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 11.

2016.szeptember.11.

A Vénusz és a Plútó barátságtalan fényszöge mind az érzelmi, mind a szakmai és üzleti kapcsolatokban feszültségeket, kiszolgáltatottságot és manipulatív mesterkedéseket jelez. A hűtlenség, a kontrollmánia, a birtoklási vágy, a függőség-fóbia, a féltékenység, az immorális és manipulatív viselkedés, az érzelmi zsarolás és az előzőleg lefektetett szabályok áthágása miatt fontosabb kötelékeinkben súlyos törések keletkezhetnek, amelyek a bizalom elvesztésével is együtt járhatnak. Rá kell ébrednünk, hogy másokat egyszerűen lehetetlen megváltoztatni, kizárólag a saját reakcióinkat módosíthatjuk.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel sem a szerelemben, sem a munkában nem mehetsz biztosra, óvakodj a végletektől, ne hetyegj a munkahelyeden, és ne húzz ujjat a hatósággal.

Bika (04. 21-05. 20.) Hibát követsz el, ha feladod az állásodat, vagy nem hangsúlyozod eléggé saját munkád jelentőségét, csak hogy a társad fontosabbnak érezze magát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mondj le szeretteid irányításáról, de védd meg anyagi érdekeidet, hiszen a párkapcsolat olyan üzlet, amelynek az a célja, hogy boldoggá tegyen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha segítséget szeretnél a lakás rendben tartásához, akkor kérj segítséget, de ne alacsonyítsd le magadat azzal, hogy manipulálod vagy ellenőrzöd a párodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden ne akarj villogni, most csak úgy érhetsz el sikert, ha nem szállsz nyíltan szembe senkivel, hanem a kapcsolataidat építgeted.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kapzsiság rossz útra terelhet, beállítottságodat a szexhez egy korábbi csalódásod határozza meg – nem mered teljesen odaadni magad, mert félsz a függőségtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne forralj bosszút, de derítsd ki pontosan, kikkel szemben kell megvédened anyagi érdekeidet, és akkor azt is tudni fogod, milyen harcmodort válassz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne féltékenykedj, inkább nézz szembe önmagaddal, és akkor képes leszel sok múltbeli eseményhez fűződő titkolt bűntudattól megszabadulnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy kapcsolatot igen nagyra kell értékelned, ha saját anyagi biztonságodat veszélyeztetve is segítesz a másiknak szorult helyzetében.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne tedd kockára szakmai megbízhatóságodat, ne változtass állást, és törődj bele, hogy nem sikerül olyan partnert becserkészned, aki rangban feletted áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Óvakodj a trükközéstől, mert amíg különféle játszmákba bonyolódsz, úgy tűnhet, hogy mások zárják el előled az érvényesülés útját.

Halak (02. 20-03. 20.) Nagyon fáj, hogy becsapnak, de ha el akarod kerülni a pénzrabló megoldásokat, akkor ne vállalj kezességet, baráttól, szeretőtől ne kerülj anyagi függőségbe.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját