Ahol valóban öröm lesz a vásárlás

Szeptember 17-én nyit az Etele Plaza

2021.szeptember.14.

Szeptember 17-én várja első vásárlóit Buda és az ország legújabb plázája. Sokszínű üzleteivel, a teraszkapcsolatos Gasztro Placcal, a magyarul beszélő Pepper robottal, valamint saját applikációjával túlmutat a dél-budai Etele Plaza azon, amit eddig bevásárlóközpontként ismertünk!

Tele csillogással vár az Etele Plaza
Tele csillogással vár az Etele Plaza
Fotó: Etele plaza

Elérkezett a pillanat, amire mindannyian vártunk: már csak pár nap és fogadja első vásárlóit Buda legújabb plázája, ami a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és a szórakozás új perspektíváját hozza el nekünk. Az 55 ezer négyzetméteres, újgenerációs bevásárlóközpontban számtalan divatüzlet mellett kávézókkal, éttermekkel, fitneszteremmel és mozival várják a látogatókat. Ha pedig ez még nem lenne elég: az Etele App segítségével akár online, az otthonunkból is megtervezhetjük a körutunkat.

Ha frissítenénk gardróbunkat

Minden túlzás nélkül állítjuk, hogy az Etele Plaza-ban számos olyan kínálattal találkozhatunk, amelyekkel eddig sehol. Budán először itt nyit ki Európa vezető, minőségi divatmárkája, a két szintes Peek & Cloppenburg, méghozzá innovatív térelrendezési designnal; de egyedülálló módon várja rajongóit a divatóriás, az Inditex is. Természetesen ők is vittek egy kis csavart a kínálatukba: Dubai, Madrid, Isztambul és Horvátország után itthon először az Etele Plaza-ban mutatkozik be az új, Soft koncepció, ami új szintre emeli a vásárlás élményét.

Nem hiányozhat azonban a H&M, a Women Secret, de a GAP sem a kínálatból. A drogériák szerelmeseit legtágasabb budai üzletével várja a Müller, a megszokottól eltérő kínálattal: a kiemelt natúr és parfüméria részleg gondoskodik róla, hogy elcsábuljunk egy kis vásárlásra.

Természetesen az őszi Glamour-napok alkalmából is számos meglepetés várja majd a látogatókat, ezért érdemes lesz figyelni a híreinket!

Ha ennénk egy jót

Magyarország legújabb bevásárlóközpontjában természetesen nemcsak új outfit-ünket tudjuk beszerezni, hanem kulináris élvezeteinknek is hódolhatunk. Egy külön teraszkapcsolatos ételudvarral és minőségi kínálattal találkozhatunk az emeleten, ahol amellett, hogy olyan éttermek közül válogathatunk, mint a Hummusbar, Zing Burger vagy a Bellozzo, a kihelyezett ülőbútoroknál gyorsan fel is tölthetjük a telefonunkat.

Ha a gyerkőcökkel megyünk

Az Etele Plaza-ban az örökmozgók is rengeteg programmal és kikapcsolódási lehetőséggel találkozhatnak. Külön, gyermekek számára kialakított ételudvar, digitális játszószőnyeg és interaktív játékok is segítik szórakoztatóvá tenni az ott eltöltött időt.

Az Etele Plaza szeptember 17 péntek reggel 10 órától várja a vásárlókat. A tökéletes Etele élményért pedig érdemes lesz letölteni az App Store-ban és a Play áruházban szeptember 16-tól elérhető applikációt.

További információért látogass el a www.eteleplaza.hu weboldalra és kövesd a hivatalos Facebook oldalt: www.facebook.com/eteleplazaofficial

Ez is érdekelhet

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla