A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted a GLAMOUR-napos számot és a kuponokat

2021.március.22.

Talán kevesen vannak az országban, akik még nem tudják, hogy a GLAMOUR magazin legfrissebb számával együtt megérkeznek GLAMOUR-napok is.

A legtöbben már jó előre beszerezik a lapot, hogy mire elérkezik a Shoppingünnep, addigra teljesen felkészültek legyenek. Régi probléma volt azonban, hogy sokan viszont az utolsó pillanatra hagyták a magazin megvásárlását, és pórul jártak, mert az standokon már nem lehetett egykönnyen megtalálni a GLAMOUR-t.

Ezt a problémát szerettük volna orvosolni, amikor útjára indítottuk a GLAMOUR-napok telefonos applikációt. A digitális változat sikere természetesen arra ösztönzött minket, hogy idén is elérhetővé tegyük a GLAMOUR legfrissebb számát az applikáción keresztül.

Örömmel jelentjük, hogy most már nem fordulhat elő, hogy ott állsz álmaid cipője előtt, de nincs nálad kuponfüzet, nem kapsz sehol magazint, és ezért kimaradsz a kedvezményes vásárlásból. A GLAMOUR-napok applikáció elérhető a Google Play -en és AppStore -ban is, tehát letölthető androidos és iOS telefonokra is. Az alkalmazás letöltése ingyenes, ha letöltöd az applikációt minden nap kapsz egy ajándékkupont, amelyet beválthatsz, így megtapasztalhatod, hogyan is működik digitális kupon, ahhoz azonban, hogy a rengeteg kedvezmény birtokosa legyél, az alkalmazáson belül meg kell vásárolnod a GLAMOUR legfrissebb számának digitális változatát, amihez akárcsak az újságosnál, egyúttal megkapod a digitális kuponfüzetet is.

A magazinban rengeteg tippet adunk, hogy melyek a GLAMOUR-napok legtutibb beszerzései, és rengeteg izgalmas olvasnivalóval is készültünk neked. A digitális kuponbeváltás nagyon egyszerű, természetesen minden kupon, akárcsak a nyomtatott változat esetében, csak egyszer használható el. A GLAMOUR-napok applikáción belül részletes Súgó segít, hogy megismerd a digitális változatot is.

Boldog GLAMOUR-napokat!

Ez is érdekelhet

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái

GLAMOUR Horoszkóp

Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.

Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat az Oroszlán ruhatárából

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat az Oroszlán ruhatárából