18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igen, teljesen oké, ha több orális szexet szeretnél, csak tanuld meg kérni

2019.augusztus.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagyon sokan elégedetlenek a szexuális életükkel, vannak, akiknek csak kisebb problémáik akadnak, mások alapvetően másra vágynak, mint amit kapnak. A legrosszabb, ami tehetsz, ha beletörődsz, és nem próbálsz változtatni. Sokszor beszéltünk már róla, de a legtöbbször az a baj, hogy párok nem tudnak őszintén beszélni a szexről és saját vágyaikról.

Igen, teljesen oké, ha több orális szexet szeretnél, csak tanuld meg kérni
Fotó: Shutterstock

A női szexualitás még mindig félig-meddig tabutéma, legalábbis sokkal feszengősebben beszélnek arról, hogy a nőknek milyen vágyai lehetnek a szexben. Nem csoda, gondoljunk bele, az utóbbi évtizedeket leszámítva nem igazán érdekelt senkit, hogy a nőknek milyen közben. Hosszú évszázadokon keresztül a nő kielégülése, kielégítése enyhén szólva nem állt az érdeklődés középpontjában. A saját szexualitásunkról sem tudunk igazán beszélni, és igazából soha senki nem mondja el (néhány szerencsés kivételtől eltekintve), hogy mi volna az egész szexdolog lényege. Például, hogy mindkét fél örömét lelje benne, hogy a kölcsönösség és az önzetlenség nagyon fontos értékek ilyen intim helyzetben. Az orális szex külön is tabutéma, pláne ha nő kapja, egyáltalán hogyan kérje?

Miért van szükséged az orális szexre?

Minden olyan egyszerű és kényelmes lenne, ha gondolatolvasók lennénk, ha egyszerűen csak kitalálnánk, hogy mire vágyik a másik. Sajnos, azonban ilyen képességekkel nem nagyon rendelkezünk. Ugyanakkor egyáltalán meg tudjuk fogalmazni, hogy mire vágyunk? Az orális szex jó, feltéve, ha jól csinálják, ez lehetne persze önmagában is elég ok, ha szeretnéd, hogy a szexuális együttlétek része legyen. De fontos, hogy magadnak is meg tudd fogalmazni, hogy miért van szükséged rá. Például, ha a behatolással nem tudod elérni az orgazmust, vagy ha úgy érezed, hogy neked több idő kell, hogy felizgulj, akkor egyértelmű, hogy beszélned kell róla, hiszen te ugyanúgy megérdemled, hogy örömöd leljed a szexben, mint a partnered.

Fel mered-e vállalni a saját tested?

Nagyon sokan éreznek szégyent a saját testük miatt, nem ritka, hogy valakit az tántorít vissza attól, hogy orális kényeztetést kérjen, hogy szégyelli a testét, azon belül is a vagináját. Hogy állhatnál készen arra, hogy megkérd a partnered, hogy a szájával szerezzen neked örömet, ha feszengsz attól, hogy egyáltalán a puncid közelébe kerüljön? Az első lépés, hogy tisztában legyél, és elfogadd a saját tested. Nagyon fontos, hogy tudd, hogy teljesen természetes, hogy van valamilyen illata a vaginádnak, sőt teljesen természetes, hogy nem mindig ugyanolyan illata van. A legtöbb nőt nyomasztja, hogy milyennek találja a párja az intim testrészének illatát, igazából a szerelem, a szex kicsit kémia is, valószínűleg inkább vonzónak fogja találni. Egyébként elképzelhető leginkább bakteriális fertőzések miatt, hogy megváltozik és kellemetlen lesz a szaga, ilyen esetekben mindenképpen fordulj orvoshoz, és a megfelelő kezelés után meg fog szűnni ez az állapot.

A másik hasonlóan nyomasztó probléma, hogy hogyan néz ki a nemi szerved. Egyrészt a lányoknak nem olyan könnyű alaposan megvizsgálni, hogy pontosan hogyan is néz ki a puncijuk. Tényleg bármennyire is furának tűnik, egyszer szerelkezz fel egy tükörrel és nézd meg, hogy pontosan hogyan néz ki. A legfontosabb, hogy amit látsz, az teljesen normális. Nincs olyan, hogy szabályos, vagy normálisan kinéző vagina, mindenkinek kicsit máshogy néz ki, van, akinek nyugalmi állapotban is jól láthatóan kidomborodó csiklója, van, akinek nem egyformák a kisajkai, de igazából mindegyik normális. Bármennyire is távolinak tűnik, de ahhoz hogy bátran kérhess orális szexet, és felhőtlenül képes legyél élvezni is azt, első lépésként biztosan el kell fogadnod a saját tested, a saját nemi szerved, úgy barátkozz meg vele!

7 túlértékelt dolog a szexben

7 túlértékelt dolog a szexben

Nem csak egy kérés benyújtása, hanem a közös ügyetek

Egy egészséges kapcsolatban mindkét félnek az a célja, hogy kölcsönösen jól érezzék magukat. Ami természetesen azt is jelenti, hogy a szex egyformán kielégítő legyen mindkét fél számára. Ha nem vagy annyira vagány, hogy egyszerűen csak annyit mondj, hogy: "Nekem nagyon hiányzik az orális szex, számítok rád", akkor még mindig élhetsz különféle trükkökkel, például fagyizás közben utalhatsz rá, hogy nem lenne ellenedre, ha ezt a mozdulatot máshol is gyakorolná. Könnyen lehet, hogy egyszerűen csak nem tudja eldönteni, hogy szeret-e azt, ha csinálja, lehet, hogy neki is szüksége van a bátorításra. Ugyanakkor, ha látványosan nem veszi a lapot, vagy nem akarja érteni az orális szexre vonatkozó kérésedet, akkor muszáj konkrétan is beszélnetek erről a kérdésről. Ha nem deríted ki, hogy mi az ellenérzésének az oka, akkor az örök tüskeként benned marad. Egy valamit mindig szem előtt kell tartanod, soha nem becsmérelheti a tested, és nem sérthet, vagy alázhat meg, de ez persze csakis akkor igaz, ha te is ehhez tartod magad, és nem minősítgeted a méreteit, a teljesítményét, hanem tisztelettel viszonyulsz hozzá, a testéhez, és a problémák, vágyak meg- és kibeszélése inkább mindig abba az irányba mutat, ami a még jobb és kellemesebb együttlétek felé mutat.

Hogyan lesz jó?

Ha ismered a tested, felismered a saját vágyaidat és tudsz is róla beszélni, akkor a legjobb úton vagy, hogy az igényeidnek megfelelő orális szexben részesülj. De ettől sajnos még nem biztos, hogy tényleg jó is lesz. Senki nem születik úgy, hogy egyből profi, a fiúk lehet, hogy láttak ezt-azt pornófilmekben, de hát arról tudjuk, hogy nem sok köze van a valósághoz. Honnan fogja tudni, hogy neked mikor, miért jó? Ha leküzdötted a szégyenkezést, és a témával kapcsolatos zavarodat, akkor már igazán nem nagy lépés, hogy merd egy kicsit közben irányítani. Ne félj biztatni, ha tudja, hogy valamit jól csinál, az önbizalommal fogja eltölteni. De a tempót illetően fogalmazhatsz meg kéréseket, hogy lassabban, gyorsabban csinálja, és nem szabad szégyenlősnek lenne, hogy esetleg finom mozdulatokkal arra irányítsd, ahol neked kifejezetten örömet szerez vele, sőt az ujjaddal megmutathatod, hogy pontosan melyik területek izgatása okoz örömet. Ne érezd tolakodásnak mindezt, hiszen ha valóban arra törekszik (márpedig ez volna a természetes), hogy neked is minél jobb legyen, akkor inkább csak örülni fog, hogy örömet tud szerezni neked.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője