18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Undi vagy sem menstruáció közben szexelni?

2022.július.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te hogy állsz a menstruáció alatti szexszel? Ha előkerül a kérdés, megoszló véleményeket kapunk. Sokan gusztustalannak, visszataszítónak tartják, míg mások evidens módon folytatják az együttléteket a kritikus napok alatt is. Ebben a kérdésben – a szex többi témájához hasonlóan – nincs jó vagy rossz válasz, hiszen egyéni preferenciákon múlik a döntésünk. Ezzel együtt itt az idő, hogy most feltedd magadnak a kérdést, amennyiben eddig tartózkodtál a dologtól: miért, és pontosan mitől is félsz?

Ha belegondolunk, már rég elmúltak azok az idők, amikor a menstruáció tabutémának számított (legalábbis a felvilágosultabb társadalmakban), a kapcsolatokban pedig előbb-utóbb kialakul egy olyan bizalmi viszony, amikor nem kell már eltitkolnunk, hogy bizony nem csak pillangókból és csillámporból áll nőnek lenni. A nők nagy része azért tart a témától, mert fél, hogy a párja majd visszataszítónak találja őt, holott valljuk be, a legtöbb esetben mégis rajtunk múlik a döntés, nem a férfiakon. A mai körülmények között már nem jár különösebb kockázatokkal sem a dolog: ha nők raftingolni indulnak tamponnal, akkor miért tartunk egy laza együttléttől?

Ami a higiéniát illeti, tény és való, hogy a havi vérzés alatt könnyebb begyűjteni egy-két kellemetlen fertőzést, és ennek a nyári forróság sem kedvez. A menstruációd alatt fontos a fokozott figyelem és az óvszer használata, és megeshet, hogy hosszasabb előjátékra lesz szükség, de ha ezeket szem előtt tartod, kivédheted a potenciális veszélyforrásokat. Mindemellett azt se felejtsük el, hogy a szex fájdalomcsillapító hatással bír, és vitathatatlan, hogy kellemesebb megoldás egy orgazmus, mint a No Spa-Forte mellékhatásai.

Plusz tényező, hogy rengeteg nő jobban kívánja a szexet a menstruációja alatt, és amennyiben mindkettőtök felül tud kerekedni ezen a részleten, nem látunk ellenérvet, miért ne élveznétek egymást a hónap minden egyes napján! És végezetül csak halkan megjegyezzük, hogy az a férfi, akinek ez egy pillanatig is gondot okoz, az nemhogy a testedet, de egyetlen percedet sem érdemli meg. Úgyhogy, uraim, vegyétek elő a férfiasságotokat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője