Ez a horoszkópja? Vele lesz a legjobb szerelmeskedni

2021. december 27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Találkoztál valakivel és kíváncsi vagy, megvan-e köztetek a kémia? Persze jó lenne tudni, hol áll az ő képletében a Mars és a Vénusz, azt összehasonlítani a tieddel, de miután most maximum annyit tudunk még, hogy milyen jegyben született, azaz hogy hol áll a Nap a horoszkópjában, ezeket az energiákat tudjuk csak összevetni. Valószínűleg azért nem lövünk mellé!

Ez a horoszkópja? Vele lesz a legjobb szerelmeskedni
Fotó: Profimedia

Nyilas vagy? Ő Oroszlán? (vagy fordítva?)

Nem meglepő, hogy az Oroszlánok meglehetősen önzőn tudnak viselkedni, és miközben ignorálják a partnerük igényeit, vágyait, úgy ünnepeltetik magukat, mintha szexistenek lennének. Az Oroszlánok szerencséjére a kalandkedvelő Nyilasok mindig újabb és újabb tapasztalatokat gyűjtenek, és az, ha valaki a szex királyának állítja be magát, meglehetősen beindítja őket. A Nyilasok szeretik a nagy, csillogó, lehengerlő célpontokat, és annyira elbűvöli őket az Oroszlán karizmája és jelenléte, hogy fel sem tűnik nekik, ha a teljesítmény nem a legtökéletesebb. Ismerős? Eközben a nagymacska úgy érzi majd magát, mintha egy rajongóval gabalyodtak volna egymásba. Ketten a kitakart, de meztelen tükörszelfik, bókok világában csodásan érzitek majd magatokat, de valószínűleg, ha egy kicsit alábbhagy a szenvedély, inkább csak barátok maradtok. Egyébként azt tudjuk, hogy egyikőtök sem hisz nagyon a monogám kapcsolatokban, így nem is lenne semmi olyan erő, ami kettőtöket lehorgonyzásra késztetne.

Halak vagy? Ő Bika? (vagy fordítva?)

Igazán izgalmas, új felfedezések felé indultok együtt. A Bikák általában hajlamosak arra, hogy minden megszokásból csináljanak, és ragaszkodnak a rutinjaikhoz, ami első ránézésre tökéletesen alkalmatlanná teszi őket a hálószobai kísérletezgetésre, kivéve, ha a Halakkal sodorja össze őket az élet, pontosabban egy asztrológiai dagály. A Halak két irányban úszkál, könnyed és minden helyzethez alkalmazkodik, így tökéletes partnernek számít minden olyan ember számára, aki nagyon tudja, mit akar, és elutasító bármiféle változással szemben. Amikor összeakadtok, először minden a Bika igényeiről szól majd, de miután látja, hogy a Halak mennyire odaadó, figyelmes, ő is odaadóvá és kísérletezővé válik majd. Persze továbbra is minden arról fog szólni, hogy hogyan lehet habzsolni- dőzsölni, lustálkodni, de ha időnként tartasz egy kis diétát, még az alakodat is megtarthatod.

Vízöntő vagy? Ő Ikrek? (vagy fordítva?)

Mindketten meglehetősen eredeti személyiségek vagytok, és nem szeretitek az előre megírt, unalmas „forgatókönyveket”, így az ágyban is izgalmas, nem meglepően intellektuális kalandra számíthattok. Valószínűleg nem fogtok sokat aludni, hiszen mindkettőtöknek annyi mondanivalója van, hogy még a 24 óra is kevés lenne rá. Persze szerelmeskedés közben sem lesztek majd némák, hiszen az agyatokat éppen annyira stimulálnia kell a másiknak, mint a testeteket, az előbbi nélkül mit sem ér nektek az egész. Napközben is folytatjátok majd a soha véget nem érő, túlfűtött üzenetek küldözgetését, és sportot űztök egymás további izgatásából. Köztetek nem igazán vannak szabályok, szinte minden megengedett. Figyelj oda, mert ebből bizony szerelem is lehet, nemcsak izgalmas hetyepetye!

Bak vagy? Ő Skorpió? (vagy fordítva?)

A Skorpiókat a zodiákus szexdémonjainak állítják be, míg a Bakokat a heves érzelmekre, szenvedélyre szinte alkalmatlannak gondolják. Ezek haszontalan sztereotípiák, ne foglalkozz velük! Lehet, hogy a Skorpiókat intenzíven érdekli a szex és a libidójuk is adott, de nagyon érzelmesek, és sokkal többre becsülnek egy állandó partnert az alkalmi partnereknél. Persze kísérletezgetnek, próbálgatnak, de alig várják, hogy valakit kisajátíthassanak, hogy valaki csak az övék legyen szőröstül- bőröstül. A Bakok viszont föld jegyűek, és sokkal érzékibbek, mint azt gondolnánk, és hasonlóan a Skorpiókhoz, ők is eléggé megválogatják, kivel bújnak ágyba. Tudnod kell, hogy a Skorpiók szeretnek udvarolni, olyan hevesen rajongják körbe az egyéjszakás kalandjaikat is, mintha ők lennének a világ közepe. Imádják a stratégiákat, a körbekerítést, míg a Bakok nem csak játszák a nehezen kaphatót, tényleg nehezen kaphatók. Tulajdonképpen addig-addig játszadoztok egymással, amíg végül összegabalyodtok. A szexuális együttléteitek ugyanannyira kielégítő a testeteknek, mint a lelketeknek. Vélhetően ez nem csak egy szexuális kaland, hanem ha eddig eljutottatok, akkor már egy kapcsolat. Ennél azért vannak rosszabb hírek is, ugye?

Nyilas vagy? Újra te jössz, ha ő egy Kos (vagy fordítva?)

Nem véletlenül szerepelsz kétszer a listán, hiszen te vagy az egyik legnyitottabb jegy, ha egy kis ágyban való „testedzésről” van szó. Az agresszív Kossal az álmaid válnak valóra. Míg a Kosok kiábrándítók tudnak lenni mások számára azzal, hogy minden helyzetet ők akarnak dominálni, hogy túl impulzívak és mindig pontosan tudják, mit akarnak, te Nyilasként ezt egyenességnek tekinted és szimpatikus neked, hogy rögtön a közepébe is vágtok a dolgoknak. Minek kellene mellébeszélni? Kettőtök között garantált a kémia!

Rák vagy? Ő Szüzek? (vagy fordítva?)

A Rákoknak és a Szüzeknek is szükségük van arra, hogy valamin jártathassák az eszüket. Ez a két jegy az ágyban is tökéletes párt alkot. Mindketten azzal lesznek elfoglalva, mit szeretne a másik, és miután ők maguk is szeretik, ha törődnek velük, ha odafigyelnek rájuk, egyszerűen kiegészítik egymást. Mindketten hűséges típusok, ezt is felismerik egymásban már az első pillanatban, így míg más jegyekkel sokkal óvatoskodóbbak lennének, egymással szinte azonnal ágyba bújnak. Ismerős? Ugye te is meglepődtél magadon, hogy mi az ördög bújt beléd, amikor ilyen gyorsan bedobtad a rongyot! Egyszerűen jobban megbízol benne, mint bárki másban, és ez egy csodálatos alap egy kapcsolathoz. Sok-sok „mit szeretnél?”, „mi a jó neked?” kérdés követi egymást, más kapcsolatban ez zavaró lehet, nálatok teljesen normális.

Vízöntő vagy? Ő Mérleg? (vagy fordítva?)

A Mérlegek azok, akik szerelmi háromszögeikről könyvet írnak és posztolnak a közösségi médiában. Bármit is csinálnak, meggyőződésük, hogy csak nekik lehet igazuk, és évszázadokig rosszul gondolták az emberek, bármit is gondoltak. Szeretnéd tudni, miért? Meg fogod hallgatni. Vízöntőként az újdonságok érdekelnek, és a szexualitásban is izgalmasnak tartod a másképpen gondolkodást, de inkább a hedonizmus, kevésbé a didaktikus vonal érdekel, ami a Mérleget. Bármiféle szokatlan kalandba is keveredtek egymással, mindketten elégedettek lesztek vele. Ha valaha hallasz egy újfajta szexuális élményről, azt biztosan egy Mérleg és egy Vízöntő eszelte ki!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Ha ettől nem félsz, jobban meg tudsz küzdeni a változásokkal a szociálpszichológus szerint (x)

Ha ettől nem félsz, jobban meg tudsz küzdeni a változásokkal a szociálpszichológus szerint (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)