Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

2022. január 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Január első napjaiban rengetegen tettek újévi fogadalmakat, viszont annál kevesebben vannak, akik tartani is tudják hozzájuk magukat. Bár egy új évtől mindig remélhetünk pozitív változásokat, hogy megvalósuljanak, ahhoz reális célok és tettek is kellenek.

Fogadalmak
Fogadalmak
Fotó: Gettyimages.com

Ha most úgy érzed, hogy te is változtatnál az életeden, de még nem vagy biztos benne, pontosan hogyan, vagy máris megszegted az újévi fogadalmadat, akkor ideje hogy megtudd, a csillagjegyed szerint mik azok a fogadalmak, amik számodra ideálisak, és még idén valósággá is válhatnak.

HIRDETÉS

Kos (03. 21-04. 20.)

Idén sok változás vár rád, a lehető legjobb értelemben. Gondolj a lezárásra, a gyógyulásra, és arra, hogy ezentúl nem követed el kétszer ugyanazt a hibát. Idén a pénzügyekben és a szerelemben is melletted áll a szerencse, ezért mindkettőben érdemes nagyot álmodnod. Még a lehetetlennek tűnő céljaid is képes lehetsz valóra váltani, feltéve ha figyelmen kívül hagyod mások véleményét, és cselekedni kezdesz. Higgy a szerelemben, merj fizetésemelést kérni, és lassíts le, hogy igazán megtaláld önmagad.

Bika (04. 21-05. 20.)

Egy lépés előre, két lépés hátra? Röviden és tömören így nézhet ki az idei éved, de ha elhatározod magad, egy teljesen új életszemléletet is beköszönthet a mindennapjaidba. Merj feltenni olyan kérdéseket, amelyeken már régóta morfondírozol, és szánj több időt a barátaidra. Ami pedig a legfontosabb, hogy tedd végre magadat az első helyre. Vizsgáld felül az egészségedet, újítsd meg a stílusodat, és tanulj meg alkalmazkodni. Ha pedig időnként úgy érzed, hogy mindjárt pánikba esel, akkor gondolj csak arra, hogy egyedül is fantasztikus és erős vagy, de még könnyebb lehet a dolgod, ha új ismertségek kötésére is szánsz időt.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Sokat változtál az elmúlt két évben, és amit egykor csak álomnak láttál, azt idén valóra is válthatod. Készen állsz arra, hogy a következő szintre lépj a karrieredben. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy ne nézz hátra, hanem csakis arra, amerre tartasz. Vágj bele egy új üzletbe, mutasd meg a nagyvilágnak a szenvedélyprojektedet, írj egy könyvet, vagy alkoss valami mást, ami varázslatos. Semmi gond nincs azzal, ha magasra teszed a lécet, csak ne aggodalmaskodj a részletek miatt. Higgy magadban, és mindenre meg fogod találni a megoldást.

Rák (06. 22-07. 22.)

Egy ideje folyamatosan másokat helyeztél előtérbe, így most itt az ideje, hogy végre magadra koncentrálj. Lépj ki a komfortzónádból, tanulj valami újat, és ha arra van szükség, nagyobb távolságot is tegyél meg a karrieredben való előrelépés érdekében. Frissítsd fel a külsődet, szerezz néhány új barátot, és merj nemet mondani. Ha megtanulod, hogy önmagad értékelése a legfontosabb, akkor hatalmas lépést teszel egy nagy álmod felé: végre te is elhiheted, hogy jogod van magadat előtérbe helyezni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Idén több váratlan eseményre is számíthatsz. Ami fontos, hogy tárd ki a szívedet, élvezd a szerelmet, és hagyd magad sodródni az árral. Ha lehetőséged adódik rá, bátran vágj bele akár egy nagyobb utazásra is, de közben arra is ügyelj, hogy egyensúlyban legyen a munkád és a magánéleted. Ezt az évedet elsősorban a szerelem fogja meghatározni, és sok kalandra is számíthatsz, csak légy elég bátor ahhoz, hogy élsz a felkínálkozó lehetőségekkel.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Idén sok kaland vár rád. Ha vannak utazással, tanulással, írással és tanítással kapcsolatos terveid, idén bármelyikeket valóra válthatod. Indíts el egy új projektet, mondj igent egy nagy kérdésre, írj alá egy üzletet, menj el egy felfedezőútra, vagy utazz többet. A lényeg, hogy élvezd az életet, de közben ne hanyagold el az egészségedet, és a szerelmi életed fellendítésére is szakíts időt.

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Idén a romantika, a pénzügyeid stabilizálása és az öngondoskodás kerül az életed középpontjába. A tavalyi mozgalmas év után végre lehetőséged lesz arra, hogy többet foglalkozz magaddal. Ápold a testedet és a lelkedet, de közben a jövőd tervezéséről se feledkezz meg. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan rád talál a siker, de ahhoz, hogy tartósan eredményes legyél, továbbra is keményen kell dolgoznod, és azt sem halogathatod tovább, hogy leszámolj a rossz szokásaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Idén egy kreatív projekt teljesen megváltoztathatja az életedet. Már egy ideje készen állsz arra, hogy felkavard az állóvizet, és végre eljött a te pillanatod. Az év végére egészen más embernek érezheted magad - méghozzá sokkal boldogabbnak. Az egészséges életmód és egy váratlan kapcsolati fejlődés is egy teljesen új oldaladat tárhatja fel idén. Tedd a jóléted az első helyre, szánj több időt az öngondoskodásra, légy kreatív, közben pedig hagyd figyelmen kívül az irigyeidet, és minden esélyed meglesz arra, hogy fantasztikusan teljen az éved.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Az utazási terveid nagy részét idén nyugodsz szívvel teszed félre, mert az elmúlt két évben megtanultad, hogy az egészséged és a családod az, ami a legfontosabb számodra. Mindazok után, amiken az utóbbi időszakban keresztülmentél, minden eddiginél fontosabbnak érzed, hogy biztos alapokra helyezd a jövődet, és több figyelmet szentelj a szeretteidnek. Engedd el a móltat, ne félj bocsánatot kérni, fogadj el más nézőpontokat, és hagyd, hogy körülöleljen a szeretet, ami aztán az egész jövődre is nagy hatással lehet.

Bak (12. 22-01. 20.)

Ha túl sokáig bujkáltál az árnyékban, az idei végre a te éved lehet, és sikerülhet kibontakoznod. Oszd meg a hangod, törj előre, és építsd fel a saját álmodat! Bizonyosodj meg róla, kik azok az emberek, akikre valóban számíthatsz. Ebben nagy segítségedre lehet, ha hallgatsz a szívedre. De ne feledd, az sem jó, ha mindent te magad akarsz irányítani, és túlvállalod magad.

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Már nem vagy az, aki egykor voltál, ez viszont kifejezetten jó dolog. Ha mostanában sokat gondolkoztál azon, hová vezet az a zűrzavar, amit az elmúlt években átéltél, akkor hamarosan talán megtudhatod. Talán épp most jött el az ideje, hogy egy új szintre emeld az életedet, és kiállj azért, amiben valóban hiszel. Tedd a saját álmodat az első helyre, és vágj bele a megvalósításba, de közben egy percig se felejts el hű maradni önmagadhoz.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha azt hitted, hogy a tavalyi éved eseménydús volt, akkor készülj fel rá, hogy a java még csak most jön! Az utazásnak és a tanulásnak is központi szerepe lehet az idei évedben, csak merj belevágni! Ne félj felszállni a repülőgépre, mondj igent egy fontos kérdésre, higgy abban, hogy az álmaid valóra válhatnak, közben pedig maradj önmagad. Mindezekhez sok munkára lesz szükséged, de ha kellőképpen kitartó vagy, egy olyan dolgot is megvalósíthatsz az idén, ami az egész hátralévő életedben biztos alapot jelenthet számodra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ha egy férfinál rendben van az izzadás, én nőkért miért szégyelljem magam miatta?

Ha egy férfinál rendben van az izzadás, én nőkért miért szégyelljem magam miatta?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)