Heti horoszkóp: Ezekre a csillagjegyekre pénzeső vár a héten - június 17. - június 23.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, ami tele van új kihívásokkal! Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: június 17 - 23.
Heti horoszkóp: június 17 - 23.
Fotó: GLAMOUR/Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A szerelemben áldozatot kell hoznod, de ne ess bele a mártír-csapdába! Ha bizalmat akarsz ébreszteni, amikor pénzről, munkáról vagy ingatlanvételről tárgyalsz, ennek legjobb módja megmutatni, hogy pár múló szeszély miatt nem hagyod eltéríteni magad az ígéreteidtől. A párod fel akarja melegíteni kapcsolatotokat, újra össze akar költözni veled.

Bika (04. 21-05. 20.) Segítesz barátaidnak és partnerednek anyagi gondjaik megoldásában, de azért saját érdekeid érvényesítését se hanyagold el. Rokon vagy kolléga sok bonyodalmat és veszteséget hozhat a fejedre. Bár a családod sokat követel tőled, pénzügyeid, tárgyalásaid, szerződéskötéseid jól alakulnak, és egy telefonhívás miatt adrenalinszinted az egekbe szökik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hét elején ügyelj a feddhetetlenségedre! A kommunikációs vagy közvetítői tevékenység jelentős hasznot hozhat, feltéve, ha nem bonyolódsz kétes üzletekbe. Anyagi döntéseidbe most be kell vonnod a párodat és a családot is. Rokonod vagy a párod 17. vagy 20. táján pompás üzleti lehetőséghez juttathat, anyagilag tehát nem lesz okod panaszra.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a hét elején, amikor rokonaid vagy egy útitársad kellemetlen helyzetbe hoz a pletykálásával, legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznél. Időnként sokat kell nyelned, hogy ne mondd ki, mi zavar. Ha a pároddal mindig arról álmodtatok, hogy lesz egy házatok, ez a vágyatok a héten teljesülhet.

A Skorpió csillagjegy bosszúja a leggyilkosabb, ezzel a 6 dologgal azonban kivédheted

A Skorpió csillagjegy bosszúja a leggyilkosabb, ezzel a 6 dologgal azonban kivédheted

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha barátnak vagy szeretőnek anyagi támaszra van szüksége, semmi nem túl költséges számodra, ha segíthetsz rajta. Bosszant viszont, ha valaki csak a pénzedet vagy a testedet akarja. Egy megbízatással két teher is nyomja a vállad. Egyrészt kíváncsi tekintetektől kísérve kell végig vinned, másrészt hirtelen megszaporodnak az irigyeid.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szőke herceg a héten nem toppan be, de ha zavaró érzelmeket és veszteségeket kell átélned a hét elején, arra összpontosíts, ami a legnagyobb gondot okozza. Ha valami nem tetszik, tegyél valamit ellene! A hét közepén n utazások, üzleti ajánlatok várnak rád, mentorokat szerezhetsz, és a jövőd szempontjából hasznos ismeretségeket köthetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Álmodozásod miatt a hét elején nem veszed észre, hogy távkapcsolatod nem működik, vagy túl magas árat kell fizetned érte. Ha megrágalmaznak vagy fúrnak a munkahelyeden, a hét közepén elfogadhatsz egy új állásajánlatot. Még az is megtörténhet, hogy egy szakmai vagy üzleti kapcsolat új erőre kap, de bírságveszélyes a hét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha belemennél egy új kapcsolatba, annak valószínűleg anyagi vonzata lenne. Partnered valóra váltja erotikus fantáziáidat, de ne várd el, hogy anyagilag is gondoskodjon rólad. Lehet, hogy hitelre lesz szükséged! Most beláthatsz a titkok mögé, és érdemes lenne a külföldi álláspiacon is körülnézned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hét elején nem vagy biztos benne, hogy a párod vagy egyik barátod a megfelelő férfi számodra, ugyanis nem forgat nősülési terveket a fejében. Ez csak futó kaland lehet. Nehezen tudod elfogadtatni elképzelésedet főnököddel, ráadásul a családért is áldozatot kell hoznod. De a munkádban fontos dolog történik, ami anyagi megbecsülést hoz.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod azt szeretné, ha együtt keresnétek egy házat, hiszen sohasem tudhatjátok, hogyan alakul a kapcsolatotok. Ha a férfi eleget tesz heves szerelmi sürgetésednek, talán továbbra is együtt fogtok maradni. Számolj be őszintén párodnak, kollégáidnak kételyeidről és arról, hogy mit szeretnél a jövőben másképpen csinálni.

Ezek a csillagjegyek a manifesztáció legnagyobb mesterei, bármit elérnek az életben, amit akarnak

Ezek a csillagjegyek a manifesztáció legnagyobb mesterei, bármit elérnek az életben, amit akarnak

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne dőlj be egy hozományvadász mézédes beszédének, amikor úgy érzed, a munkahelyeden megtaláltad a Nagy Őt. Tudod, hogy a szerelemben miről kell lemondanod, ám azt is, hogy nem mindenről. Anyagi ügyekben túljárhatnak az eszeden, szeretteid kihasználhatnak, párod viszont hajlandó lesz tovább vinni vállalkozásodat, üzleti ügyeidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a hét elején előkerül a házasság és a közös lakás megvételének témája, de a partnered eltussolja azt a tényt, hogy nem veled képzeli el a jövőt, ne legyél kihasználható áldozat. Egy szócsatából vagy üzleti tárgyalásból viszont a hét közepén szex vagy közös vállalkozás lehet, de akár a családi vállalkozás élére is kerülhetsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)