Napi horoszkóp: A körülöttünk lévő világ szürkévé, egyhangúvá válik - November 22.

2021.november.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr-Jupiter- Plútó kapcsolat hatása ma is érezhető. Nap egy hónapra belép a Nyilas jegyébe, ezért az elkövetkező időszakban az élet értelmére, tanulmányainkra és szellemi látókörünk bővítésére koncentrálunk. Lelkesedésed és bizakodásod tesz erőssé, de fontos, hogy legyen valamilyen célod. A körülöttünk lévő világ szürkévé, egyhangúvá válik, ezt tapasztaljuk nap mint nap, ezért a szellemet és a túlélést kell aktiválni bennünk. A Rák Hold hatására az otthon, a haza, a pihenés, a biztonság utáni vágy az előtérben. Jól érezheted magad moziban, színházban, koncerten, vízparton vagy akár otthon is.

Napi horoszkóp: A körülöttünk lévő világ szürkévé, egyhangúvá válik - November 22.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kicsit zavart leszel, különösen egy régi csalódás miatt, amely a következő órákban újra felszínre kerülhet. ezért figyelj jobban érzelmi szükségleteidre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ez egy rutin-nap lesz, olyan, mint sok másik, de egy látogatás, találkozás vagy egy váratlan állásajánlat a végén a megszokottól eltérő estévé teheti.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elintézheted a nagy bevásárlást, feltöltheted a hűtőt, de akár egy új receptet is kipróbálhatsz, de a logika ezeken a napokon összeütközhet az érzelmeiddel.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy megbízható barát vagy rokon kér kölcsönt, számlázz gyorsan – talán nem tudsz nagyobb összeget fizetni, de nincs kedved visszautasítani a másikat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj többet, mint amennyit képes vagy elvégezni, de az sem kizárt, hogy vérig sértődsz, amikor a párod engedelmes háziasszonyt próbál faragni belőled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor feltűnnek a barátnők és egy régi kolléga a színen, olyan nappal kell szembenézned, amely a kapcsolatok minősége szempontjából nem könnyű.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyelj arra, nehogy néhány meggondolatlan kifejezés és követelés túl sok legyen a párod számára, de ebben az időszakban csak gazdag pasival állj össze.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szokásosnál sokkal feszültebb és érzelmileg sérülékenyebb lehetsz, de éppen ez az, ami az úszás vagy a gyógyfürdős kezelés ürügyét megalapozza.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de talán orvosra kell költened - adósságaidat is törlesztheted vagy akár vissza is fizetheted.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod megtanít rá, milyen fontos a család, a természet, a biztonság és annak a lénynek a szeretete s gondoskodása, akivel majd közös otthont teremthetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elérheted, hogy a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt lakást vagy konyhát alakíts ki magadnak, párkapcsolatodban pedig a párbeszéd a legjobb megoldás.

Halak (02. 20-03. 20.) Lesznek olyan helyzetek és valóságok, amelyek hajlamosak lelassítani a lelkesedésedet, de ezt elkerülheted, mondhatsz ugyanis nemet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője