Jennifer Lopez 10 legdögösebb videoklipje

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Több mint 20 éves karrierje alatt Jennifer Lopez számos felejthetetlen, ikonikus és olykor igencsak szexi klippel ajándékozott meg bennünket. Egy azonban mindegyikben közös: az önazonosság. És ez irtó szexi!

Jennifer Lopez video
Jennifer Lopez video

Össze is szedtük Jennifer Lopez 10 legszexibb, leginkább erőt sugárzó klipjét, amit bármikor szívesen újra nézünk. A lista végén megtalálod a Spotify-playlistet is, hogy megszakítás nélkül tudd végig hallgatni a kedvenceidet.

10. I`m Real (Remix) ft. Ja Rule

Sokan mondták annak idején, hogy Jennifer J to tha L-O! remixalbuma talán még jobb is, mint az előző kettő, az On the 6th és a J.Lo. Kétségtelenül olyan felejthetetlen számoknak adott teret, mint ez, ami az utóbbi időben ismét nagy figyelmet kapott a kezdő pár sorának köszönhetően, amit eddig a világ egyöntetűen rosszul értett. Jen pillanatok alatt divatossá tette a Juicy bársony tréninget, és a kifelé szárított hajat ezzel a klippel. Azóta is ikonikus.

9. Play

A 2001-es J.Lo album egyik legizgalmasabb száma volt a Play, teljesen más hangzásban, mint addig bármi, amit Jennifer kiadott, és ehhez méltó módon a klip is igencsak futurisztikus, még mai szemmel nézve is. (És csak egy kis extra érdekesség, hogy annyira jól kihalatszik Christina Milian hangja a refrénben, ugyanis ezen az albumon a háttérénekese volt. Ezután már te is hallani fogod mindig). Talán kevesen tudják, hogy Jen haja természetes göndör, és itt ezt szabadjára is engedte, nem beszélve arról, hogy még káromkodik is a klipben! Legendás.

8. Waiting for Tonight

JLo első klubslágere, már 1999-ben lehetett tudni, hogy nem fogják őt holmi latin, vagy R`n`B vagy akár pop skatulyába zárni, egyik legismertebb és leghíresebb száma ez a trópusi környezetben forgatott klip, amit a 2000-es évezredforduló körüli őrület ihletett.

7. Feelin` So Good ft. Fat Joe, Big Pun

Ez volt az a klip, ami feltette 1999-ben JLo-t az r`n`b térképre akkori szerelmének, Sean "Puffy" Combsnak köszönhetően. A bronxi látkép, ami kétségtelenül neki köszönhetően vált ennyire híres New York-i negyeddé nemcsak a hip-hop közegben, még sokszor visszaköszön később a karrierjében és klipjeiben. Big Punisher sajnos nem sokkal később szívinfarktusban meghalt 28 évesen, már csak ezért is emlékezetes marad ez a klip.

6. Jenny from the Block

Hogy is hiányozhatna erről a listáról ez a 2002-es gyöngyszem? Jennifer Lopez talán egyik leghíresebb klipje, ami mint mindig szintén az önazonosságról, a valódiságról és annak értékeléséről szól, hogy honnan jöttünk. JLo mindig is büszke volt a gyökereire, és bár ennek a klipnek a témája Ben Affleckkel való kapcsolata, amit szétszedtek a paparazzik, és talán Hollywood első, teljes megőrülésig követett sztárkapcsolata volt, a dalszövege akkor is átjön. Ahogy JLo elképesztő szexepilje is.

5. Love Don`t Cost a Thing

Már 2001-ben is arról énekelt Jen, hogy nem kell neki a pénz, csillogás, nem ez teszi őt boldoggá. Mindig is megelőzte a korát, ebben igazából semmi újdonság nincs, és egy egész generációt nevelt arra, hogy a saját két lábán álljon meg, és tudja, hogy az, amit magának megteremt, azt senki sem veheti el tőle. Ez a klip már csak ezért is fontos, no meg azért, mert JLo annyira gyönyörű természetes, sminktelen bőrrel, ahogy mindent levet magáról a tengerparton.

4. Ain`t Your Mama

Jennifer Lopez mindig is maga a megtestesült feminizmus volt elképesztő karrierje és ereje mellett, de erről ennyire konkrétan még nem kommunikált, mint 2016-ban ennek a klipnek a megjelenésekor. Ez még a #MeToo előtti idő, de érződik az indulatok fokozódása, és a fiú táncosok helyett (ami korábban volt jellemző a klipjeire és a fellépéseire) JLo lányokra váltott. Éljen a női összetartás!

3. I Luh Ya Papi (Explicit) ft. French Montana

Lehet, hogy nem ez Jennifer Lopez legerősebb száma, viszont a klipje annál formabontóbb. Hány klipet láttál, amiben egy férfi zenész, rapper gyönyörű nőkkel van körbevéve, akiknek semmi más funkciója nincs, mint hogy tökéletesen mutassanak mellette? Mindez esetleg egy medence szélén, egy jachton vagy egy hatalmas kúrián történik? Ugye, hogy ugye. JLo pont ezt csinálta csak épp nem nőkkel, hanem tökéletes testű férfiakkal. Így kell ezt!

2. First Love

Ahogy telnek az évek Jennifer Lopez nemhogy öregedne, veszítene ragyogásából, energiájából, hanem még jobban és még jobban néz ki. Élete legjobb formájában van, és ez nem volt másként 2014-ben sem, amikor ez a fekete-fehér klip forgott. A videó különlegessége nemcsak az, hogy JLo hihetetlenül szexi benne a kis bodykban, hanem, hogy a partnere az egyik leghíresebb férfimodell, David Gandy. A sármos modell saját bevallása szerint az évek alatt rengeteg hasonló megkeresést kapott már, de mindig nemet mondott, azonban Jennifer Lopeznek már nem tudott. Teljesen érthető módon.

1. Do It Well

Lehet meglepő, hogy ezt a klipet választottuk az első helyezettnek, de rögtön megérted miért. 2007-ben, amikor ez a videó készült, Jennifer Lopez már terhes volt az ikrekkel, és ez bizony néhány szögből látszik is, viszont a másik, szintén várandóssága alatt készült klipjével ellentétben (Hold It Don`t Drop It ), itt Jennifer Lopez elképesztő tánctudását is megvillantja még így is, kerek pocakkal. Hát mi ez, ha nem a legdögösebb dolog a világon?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője