Lépj be a GLAMOUR Univerzumba! 7 ok, hogy letöltsd a GLAMOUR új alkalmazását!

2022.március.24.

Hogy milyen az igazi GLAMOUR-élmény? Mindig inspiráló, ötletes, színes, szórakoztató, és persze hasznos és praktikus! A GLAMOUR Univerzum applikáció egy alkalmazásba gyűjti és kibővíti az igazi GLAMOUR-élményt, amit elvihetsz bárhová a telefonod segítségével.

Téged is vár a GLAMOUR Univerzum!
Téged is vár a GLAMOUR Univerzum!
Fotó: GLAMOUR Online

A GLAMOUR új applikációját ingyenesen letöltheted Androidra és iOS-re is, és az alkalmazáson belüli vásárlással előfizethetsz a GLAMOUR Univerzumra, amivel egy csapásra egy sor izgalmas és kedvező szolgáltatást érhetsz el, kezdve az exkluzív, máshol nem megtalálható videókon, interjúkon át a speciális kedvezményekig. Összegyűjtöttük neked, hogy miért van szükséged a GLAMOUR Univerzum applikációra:

1. Kedvenc magazinodat itt digitálisan is eléred: már a megjelenés előtt egy nappal lapozgathatod a GLAMOUR legfrissebb számát, illetve visszamenőleg elérheted a korábban megjelent magazinokat is.

2. Sosem fogsz unatkozni, mert az alkalmazásban mindig találsz kedvedre való olvasnivalót, amit ráadásul máshol nem olvashatsz, exkluzív cikkek és videók között böngészhetsz.

3. Minden nap egy újabb “kis GLAMOUR-nap”: újabb és újabb kedvezményes kuponhoz juthatsz hozzá és nem csak a GLAMOUR-napokon! A GLAMOUR Univerzum előfizetőit minden hónapban újabb kedvezményes kuponnal lepjük meg.

4. Újabb GLAMOUR Beautybox, limitált GLAMOUR megjelenések, kedvezményes GLAMOUR Beautyfesztivál-belépő, izgalmas GLAMOUR Summit esemény... Értesülj mindenről első kézből! Elsőként, időben értesülhetsz a GLAMOUR legújabb egyedi akcióiról, eseményeiről, így biztosan nem maradsz le semmiről!

5. Természetesen nem csupán elsőként értesülhetsz a GLAMOUR újdonságairól, de a GLAMOUR Univerzum tagjainak további extra kedvezményeket biztosítunk, legyen szó belépőjegyekről, vagy más glamúros kincsekről.

6 . Éves előfizetéssel extra kedvezménnyel érheted el a GLAMOUR-napok kuponjait (éves előfizetéssel csak 499 Ft/hó), és sorbanállás nélkül “biztosíthatod be” a helyed a Shoppingünnepen!

7. A GLAMOUR Univerzum alkalmazás innovatív technológiai megoldásokat kínál, hogy még kényelmesebb legyen a GLAMOUR-napos vásárlás. Csak néhány példa: egyszerűen csoportosíthatod a kuponjaidat, nyomon követheted a kedvenc márkáid GLAMOUR-napos kínálatát, és egyszerűen használhatod a kuponok csoportos beváltását.

3 egyszerű lépés: Töltsd le! Lépj be! Fizess elő! - és élvezd a GLAMOUR Univerzum nyújtotta előnyöket!

Fotó: GLAMOUR Hungary
Fotó: GLAMOUR Hungary

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói