10 film, amiben a férfi főszereplő teljesen pucér volt

2020.november.7.

Nem feltétlenül kell egy filmnek minőséginek lennie, elég ha középszerű, és egy meztelen női test a képernyőn máris hatalmas érdeklődést eredményezhet. A jeleneteket, amelyekben meztelen nők szerepelnek gyakran férfiak kreálják és úgy irányítják a figyelmet, hogy a férfiak érdeklődését kössék le. Eközben még mindig nagyon ritkán fordul elő, hogy férfiakat teljesen meztelenül lássunk a képernyőn. A játéktér kiegyenlítése és a női tekintet megragadása érdekében íme 10 film, amiben a férfi sztárok mutatták meg magukat teljesen pucéran.

10 film, amiben a férfi főszereplő teljesen pucér volt
Fotó: Northfoto

1. Eastern Promises – Gyilkos ígéretek: Viggo Mortensen

Viggo Mortensen meztelen jelenete a Gyilkos ígéretekben rendkívül hosszú, egy négyperces harcjelenet része, ami egy fürdőben játszódik. A színész így nyilatkozott a filmről: " Őszintén szólva, mindössze nyolc másodpercig tartott, hogy eldöntsem, bevállalom meztelenül a jelenetet... csúszós, fájdalmas és kínos volt. Tényleg azt látod, amit. A jelenet ugyanolyan reális, mint a film többi része."

2. Holtodiglan: Ben Affleck

Affleck meztelen jelenete zuhanyzás közben látható. A színész szerencsére teljesen reálisnak tartotta, hogy levetkőzzön, sőt még viccelődött is vele: "Ez extra költséget jelent. IMAX pénisz! 15 dollárt kell fizetned, hogy 3D-ben láthasd. 3D-ben jobban néz ki. És jobb, ha tudod, nagyon hideg volt a jelenet felvételekor".

3. Lepattintva: Jason Segel

Segel a Lepattintva forgatásán mutatta meg magát teljesen, de számára sem jelentett kellemetlenséget. "Nem volt kényelmetlen. Igazából szabadnak éreztem magam". Ez a jelenet sem volt rövid, öt percen át látni Jasont, aki szintén viccesre vette a forgatást. Miután elmesélte édesanyjának, mit fognak látni a nézők, a mama vicces e-mailt küldött a család többi tagjának: " Jason úgy döntött, hogy teljesen meztelenül szerepel, de ez nem öncélú, sőt fontos cselekedet".

4. Vad vágyak: Kevin Bacon

Kevin Bacon ikonikus meztelen jelenete a Vad vágyakban egyszerű, de nagyszerű: kilép a zuhany alól és törölközőt köt a derekára. Ez a jelenet 1998-ban még nagy dolognak számított. Bacon nem sokat gondolkozott a felvételen elmondása szerint, mivel a rendező jó húzásnak találta, neki sem volt ellenvetése.

5. A tehetséges Mr. Ripley: Jude Law

Jude Law-nak is volt egy kisebb pucér jelenete A tehetséges Mr. Ripley forgatása alatt, ez pedig egy kádból kilépő pillanat volt. Law mindössze annyival kommentálta a felvételt, hogy a férfiak meztelenül fürdenek. Végülis...

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

6. Bronson: Tom Hardy

Őszintén szólva Tom Hardy ritkán nem meztelen egy filmben, de a Bronson felvételei sikeredtek talán a legemlékezetesebbre, emellett pedig rendkívül drámaira is.

7. Az éj színe: Bruce Willis

Ebben az erotikus thrillerben Bruce Willis intenzív meztelen jeleneteket vállalt be, amik nagyon jól sikerültek a rendező szerint (szerintünk is). Zuhanyjelenettől telefonálásig számos helyzetben szerepelt Willis pucéran Az éj színe forgatása alatt.

8. Otthon a világ végén: Colin Farrell

Colin Farrell Hollywood hírhedt rosszfiúja, de 2004-ben egy nagyon naiv karaktert játszott az Otthon a világ végén című filmben. A meztelen jelenet rövid, egy ajtóhoz sétálásnyi mindössze, de mégis emlékezetes.

9. Nyílt seb: Mark Ruffalo

Kivel azonosítanánk elsőre Mark Ruffalot, ha nem Bruce Bannerrel/Hulkkal?! Azonban 2003-ban ő is megmutatta magát meztelenül, méghozzá a Nyílt seb című filmben. Ruffalo elmondta, hogy Jane Campion író kompetens és magabiztos karaktert várt tőle, ami miatt stresszelt is. Ennél feszültebb pedig csak meztelenül volt a forgatás alatt.

10. Brokeback Mountain – Túl a barátságon: Heath Ledger

A Brokeback Mountain - Túl a barátságon Jake Gyllenhaallal és Heath Ledgerrel nagy visszhangot váltott ki 2005-ös premierjekor. A film két juhász történetét meséli el, akik többet éreznek egymás iránt, mint barátság. Bár a film végleges verziójában nem szerepel teljesen meztelen jelent, de Ledgerről kiszivárgott néhány paparazzi kép, így végül mégis nyilvánosság elé került, milyen volt teljesen meztelenül a jelenetek forgatása alatt.

Ez is érdekelhet

Depresszió, szorongás, pánik és gyász: így őrizhetjük meg művészetterápiával a mentális egészségünket

Depresszió, szorongás, pánik és gyász: így őrizhetjük meg művészetterápiával a mentális egészségünket

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta