12 sorozat, amit idén ősszel NAGYON várunk!

2015.augusztus.28.

1. American Horror Story - A horror sorozat ötödik évada a rajongók legnagyobb örömére idén ősszel visszatér a képernyőkre, mégpedig október 7-én kezdik sugározni a tengerentúlon a Hotel címre keresztelt évadot, amelyben nem csak, hogy Emma Roberts tér vissza, hanem maga az Anyaszörny Lady Gaga is felbukkan pár rész erejéig.

2. Pretty Little Liars - A csinos kis hazudozók nyári fináléjában végre mindenki megtudhatta, hogy ki a rejtélyes A, azonban nem kell kétségbe esni, ez nem jelenti a sorozat végét! A hatodik szezon második fele az év vége felé kerül ismét vetítésre, és 5 évet fogunk ugrani a lányok életében. Izgi!

3. Fear of the Walking Dead - A Walking Dead által inspirált sorozat a napokban debütált itthon az AMC csatornán, és ezzel egyidejűleg az egész világon is. Az új zombis szériát azoknak ajánljuk, akik az eredeti sorozatot is kedvelik, és imádnak rettegni a tévé előtt.

4. Foglalkozásuk: amerikai - Végre hazánkban is vetítésre kerül a népszerű The Americans című sorozat, amely a kritikusok tetszését is több ízben elnyerte. A sokszoros díjnyertes politikai sorozat Foglalkozásuk: amerikai címmel kerül műsorra itthon szeptemberben.

5. Döglött akták - Ha nem lenne elég az izgalomból akkor az egyik kedvenc nyomozós sorozatunk is új évaddal bővül idehaza a rajongók legnagyobb örömére. Az új epizódokat szintén ősztől láthatjuk.

6. The Walking Dead - A zombis sztori 6. évadja októberben debütál a tengerentúlon, a szereplők állítása szerint pedig még soha nem kellett ennyi élőhalottal megküzdeniük, mint az elkövetkezendő epizódokban majd látni fogjuk, ugyanakkor rengeteg meglepetésre kell számítani már az első részben is.

7. Az új csaj - A 2011-ben debütált New Girl komédia idén ősszel került vetítésre nálunk, a hazai rajongók legnagyobb örömére. A Zooey Deschanel által alakított bohókás Jess és lakótársai történeteit itthon Az új csaj címmel keressétek. Míg itthon csak most kezdődik a sorozat addig, Amerikában idén ősszel már az 5. évad kerül adásba.

8. Vámpírnaplók - Mióta Nina Dobrev végleg búcsút intett Elena Gilbert karakterének, azóta tűkön ülve várjuk, hogyan alakul majd a Vámpírnaplók sztorija, sőt, amiután kiderült, hogy a szexi főszereplő fiúk többet fognak meztelenkedni az októberben érkező új évadban, talán kicsit még jobban.

9. Ki vagy, Doki? - A népszerű brit sorozat is visszatér ősszel! A 9. évad szeptember 19-én kerül bemutatásra.

10. Odaát - Nemrégiben kiderült, hogy a sorozat sztárjai aláírtak egy 11. és egy esetleges 12. évadra is szóló szerződést, sőt azt is megtudhattuk, hogy október 7-én indul el az új széria.

11. Grace klinika – Igencsak nagy átalakuláson esett át az immár 12. évadjába lépő közkedvelt orvosi sorozat. Azzal, hogy elveszítettük a fő férfikaraktert (nem beszélve a korábbi főszereplők lelépéséről) és ezzel egyidejűleg kiiktatódott a sorozat központi szerelmi szála, nagyon keményen küzdenie kell Meredith Grey-nek, hogy továbbra is ő legyen a kedvenc főhősünk. Mi értelme van már így bárminek is?

12. Homeland: A belső ellenség - Ebben a sorozatban is sikerült tönkre tenni a centrális szerelmi kapcsolatot, azonban borzasztóan kíváncsiak vagyunk rá, hogyan bírkózik meg a továbbiakban betegségével és veszélyes munkájával Carrie úgy, hogy közben már anya. A sorozat 5. szezonja október elején debütál Amerikában.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!