Brutálisan jó sorozatok érkeznek 2024-ben, mutatjuk, hol tudod őket megnézni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Valószínűleg a Bridgerton 3. évada az egyik legjobban várt sorozat, de van mellette számos egyéb folytatás és vadiúj produkció, ami miatt szeretni fogod az új évet - sorozat-fronton legalábbis mindenképpen!

2024 májusban érkezik a Netflixre a Bridgerton család új évada
2024 májusban érkezik a Netflixre a Bridgerton család új évada
Fotó: Profimedia

A járvány után már csak egy kiadós hollywoodi sztrájkra volt szüksége a filmiparnak 2023-ban, ami akkora pofont adott nekik, hogy még mindig kótyagosak tőle, de a jó hír az: véget ért. Szóval, kissé még mindig szédülve, de gőzerővel vetették bele magukat a forgatásokba, így viszont csak 2025-re várhatóak az olyan nagysikerű folytatások, mint a Last of Us 2. évada, valamint a Stranger Things 5., befejező etapja.

A többi nagydurranás pedig, mint amilyen a Nyerd meg az életed és a Wednesday 2. évada erősen lógnak a levegőben. És bár a premierdátumok is csúsztak, jobb később, mint soha, jövőre érkezik néhány régóta várt folytatás, és új darálni való, ami miatt különösen szeretni fogod 2024-et:

Bridgerton 3. évad - Netflix

Nemcsak visszatér a Netflixre a nagyra becsült és hőn szeretett családunk, hanem már premierdátumot is kapott Shonda Rhimes sorozata! Az új évad első négy epizódjának premierje május 16-án, a következő négy június 13-án lesz elérhető. A sztori pedig Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) bimbózó szerelme köré fonódik, aminek szárba szökkenését már két évada várjuk, de majd most!

Rájuk ismersz még? Így néznek ki ma a Szívek szállodája szereplői

Emily Párizsban 4. évad - Netflix

Kedvenc emigránsunk, Emily még mindig Párizsban van, a szerelmi élete továbbra is zűrzavaros, és a harmadik évadban tapasztalható problémahalmok még nem oldódtak meg. Egyelőre nem sokat tudni a folytatásról, amit 2024 elején kezdenek forgatni ahhoz, hogy év végére már meg is kapjuk az Emily-adagunkat, de két dolog biztos: csavaros történetszálakból és szemkápráztató ruhákból nem lesz hiány.

The Walking Dead: The Ones Who Live - AMC

Kihagyhatatlan műsor a TWD szerelmeseinek, különösen akkor, ha fájt a szívük, amikor imádott seriffjük, Rick Grimes (Andrew Lincoln) kiszállt az eredeti sorozatból. Most azonban Michonne (Danai Gurira) oldalán visszatér, és egy hamisítatlan szerelmi történetet kapunk arról, mi történt a zombiölő párral.

A The Ones Who Live spin-off lesz, és visszakanyarodunk a 9 évadhoz, amiben Ricket halottnak nyilvánították, Michonne pedig a 10. évadban elhagyta a főcsoportot, hogy Ricket keresse. Az Egyesült Államokban február 25-én lesz a premier, de remélhetőleg nem kell majd sokat várniuk a hazai rajongóknak sem.

Sárkányok háza 2. évad – HBO Max

A Trónok harca szerelmesei sem kell már sokat aludniuk, mert érkezik a legújabb kedvenc sorozatuk folytatása, ami az első évad és az előzetes alapján tele lesz tűzzel meg véres bosszúval. Westeros közelebb a polgárháború szélén áll, és a Vastrónért folyó csatát a jelek szerint a Targaryenek sárkányai fogják eldönteni.

A törvény nevében 4. évad – HBO Max

Január 15-től, potom 5 év után új évaddal jelentkezik A törvény nevében (True Detective), méghozzá az Oscar-díjas Jodie Foster főszereplésében, aki Liz Danvers nyomozót fogja alakítani. A helyszín a brutál fagyos és sötét Tsalal sarkvidék. Evangeline Navarro nyomozóval nyolc férfi rejtélyes eltűnése után kezdenek nyomozni, és szembe találják magukat a múltjukkal, valamint a jég alatt rejlő borzalmakkal. Nagyon parásnak ígérkezik!

You 5. évad - Netflix

Sajnos a You rajongói egyik szemükkel sírhatnak, a másikkal örülhetnek, mert Netflix a Twitteren közölte: „Joe Goldberg 2024-ben visszatér a YOU ötödik, egyben utolsó évadára." Egyelőre annyi biztosnak látszik, hogy ez lesz mind közül a legsötétebb évad. Viszont öröm az ürömben, hogy sokat pletykálnak arról, hogy Jenna Ortega is visszatér a befejező évadra. A nagy kérdés persze az: Joe végül elbukik vagy most is megússza?

A 3-test-probléma - Netflix

A Trónok harca alkotói, Daniel Weiss és David Benioff visszatértek egy vadiúj sorozattal, ami az előzetes alapján olyan látványosnak és izgalmasnak ígérkezik, amitől tényleg tátva marad az ember szája. A 3-test-probléma az azonos című kínai sci-fi regényből készült, és az 1960-as évek Kínájában játszódik, ahol a kulturális forradalom idején egy fiatal asztrofizikusnő döntése miatt hatalmas fenyegetés jelenik meg. Napjainkban a világ minden tájáról érkező zseniális tudósok egy csoportjának kell összfognia az emberiség védelmében.

The Acolyte - Disney+

Bővül a Star Wars-univerzum is a rajongók legnagyobb boldogságára. Egy egykori Padawan újra találkozik Jedi mesterével a Köztársaság korszakának utolsó napjaiban, hogy kivizsgáljon egy bűncselekménysorozatot. A folyamat során a vártnál sokkal veszélyesebb erőket fedeznek fel. A történet körülbelül 100 évvel a Star Wars I. rész - Baljós árnyak eseményei előtt játszódik, abban az időben, amikor a Jedik hatalmas fölényben voltak, a Sithek pedig bujkáltak.

Skeleton Crew - Disney+

A másik Star Wars produkció a Skeleton Crew, ami A Jedi visszatér után 5-6 évvel, A Mandalórival párhuzamosan játszódik. A sztori középpontjában négy gyerek áll, akik elvesztek a galaxisban, de miután felfedeznek egy érdekes dolgot, visszatérnek a saját bolygójukra. A kis csapat vezetője nem más lesz, mint az Erőt használó Jude Law.





Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászolnak a rajongók: elhunyt A Gyűrűk Ura-filmek sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt A Gyűrűk Ura-filmek sztárja

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Ez az új illatpáros hihetetlenül érzéki - próbáljátok ki Ti is! (x)

Ez az új illatpáros hihetetlenül érzéki - próbáljátok ki Ti is! (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)