4 koncert, amit nem hagyhatsz ki júniusban

2018.június.2.

Már javában tombol a nyár, és ha nem csak a strandparton és a fesztiválokon szeretnéd eltölteni a júniusodat, fantasztikus hírünk van számodra. A következő hónapban a legnagyobb világsztárok lépnek színpadra Budapesten, így érdemes még most leporolnod a tornacipődet!

The Offspring
Fotó: Getty Images

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy minden idők egyik legfontosabb dalszerző-énekese Nick Cave: szövegei, dalai, lemezei, regényei és személyisége együtt adják ki azt a különleges valamit, ami miatt az ausztrál alkotó megkerülhetetlenné vált. Legfrissebb lemezét és pályafutása legjavát június 21-én a Papp László Budapest Arénában is bemutatja. Nem először jön Magyarországra, de minden visszatérése ünnep. Itt vásárolhatsz jegyet.

A Massive Attack az a zenekar, amiért egyaránt rajonganak az elektronika, a hiphop vagy éppen a gitárzene szerelmesei. A zenekar gyökerei a 80-as évek végére vezetnek vissza, zenéjükben sajátosan keverednek a legeltérőbb műfajok, melyeknek különböző arányai és árnyalatai jelentek, jelennek meg a zenekar öt sorlemezén. A Massive Attack június 23-án lép fel az Papp László Budapest Arénában. Itt vásárolhatsz jegyet.

Sosem járt még Magyarországon, így különösen nagy izgalommal várhatjuk az Arcade Fire koncertjét. A 2000-es évek elején még kevesen ismerték a formációt, azonban pillanatok alatt kultegyüttessé nőtte ki magát és arénákat tölt meg a folkot, rockot, indie-t, art popot és elektronikát keresztező együttes. Win Butler-Regine Chassagne szerelemgyermekét június 17-én a Papp László Budapest Arénában hallhatják az érdeklődők. Itt vásárolhatsz jegyet.

A kilencvenes évek skate punkjának egyik legmeghatározóbb alakja az Offpsring, amely még közel 30 év után is töretlen dinamikával tölti meg a stadionokat. És ha mindez nem lenne elég, ezúttal az Anti Flag is velük tart, akik szintén punkklasszikusnak számítanak. A két banda június 12-én veszi be a Tüskecsarnokot. Itt vásárolhatsz jegyet.

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít