4 szerelmes dal, amit mindenképp meg kell hallgatnotok a szerelmeddel

2022.február.13.

Egy romantikus vacsorához, egy finom pezsgőhöz, egy pazar édességhez már csak egy szerelmes dallam hiányzik és tökéletes lesz az idei szerelmesek napja. Most összegyűjtöttünk az öt legszebb dalt, hogy igazán meghitt perceket varázsolj és igazán különlegessé tedd az élményt.

1. Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című dala, nem véletlenül írta be magát a világzene történetébe. Igazi lírai melódia, csupa érzelemmel, ami már önmagában felér egy szerelmi vallomással. Hallgasd meg te is a 2018-as nagy sikerű Csillag születik filmdráma betétdalát.

2. Sam Smith Stay with Me dala sem hiányozhat a listáról. Bármihez nyúl az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, a siker nem marad el. Ez a lírai klasszikus az In the Lonely Hour stúdióalbumának egyik nagyszerű szerzeménye, mely örökre beírta magát a legjobb szerelmes dalok közé.

3. Az elmúlt években számtalan fantasztikus zenei élményben lehet része annak, aki a Grammy-díjas énekesnő, Adele szerzeményeit hallgatja. A szerelem és az érzelmek kiteljesedésére remek választás a csodás Lovesong dala, ami természetesen csak az egyike nagyszerű alkotásainak.

4. Taylor Swift dalait csak úgy önmagában hallgatni is felemelő érzés, de ha mindezt a kedveseddel teszed még nagyobb öröm lesz. A Willow nagyon jól kifejezi, a vágyat, és az az érzelmek időnkénti bonyolultságát. Pont ezért szép a szerelem, soha nem tudhatod épp milyen érzelmi hullámvasúton találod magad.

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően