7 könyv, amiket meg kell venned a GLAMOUR-napokon

2017.április.3.

Tudtad, hogy a GLAMOUR-napok alatt még könyveket is kedvezményesen vásárolhatsz? Íme a hét legizgalmasabb újdonság, amit most érdemes beszerezned!

Rejtő kétségtelenül a magyar szórakoztató irodalom legkiemelkedőbb írója, akinek nehezen tesszük le a könyveit. Az elveszett cirkáló az egyik leghíresebb műve, amit most nem csak azért ajánlunk a figyelmedbe, mert iszonyúan vicces, de itt tűnik fel először a szerző egyik legfontosabb karaktere, Piszkos Fred is.

A GLAMOUR-napok alatt mindössze 536 Forintért megvásárolhatod a book24.hu-n.

Ha te is imádod a Csillagok háborúját, és megsirattad tavaly Carrie Fishert, itt az idő, hogy az önéletrajzi könyvéből ismerd meg még jobban a karakterét. Carrie mindössze 19 évesen írta meg naplóját, ami még autentikusabbá teszi a humoros, intelligens, de szókimondó művet. A színésznő nyíltan mesél az ikonikus filmek forgatásáról, tinédzserkori dilemmáiról, és önmaga megtalálásáról.

A GLAMOUR-napok alatt mindössze 2150 Forintért a tiéd lehet a book24.hu-n.

Ezt láttad már? Emma Watson könyvlistája - Ezeket a könyveket neked is el kell olvasnod

A valaha íródott egyik legfontosabb drogos történet idén ismét aktualissá vált, hiszen most debütált a mozikban a Trainspotting második része is, a Pornó. Az első részben a főszereplő, Renton leszokási kísérleteit követhetjük végig, a másodikban pedig Beteg Srác pornóbizniszébe nyerünk betekintést. Ha véletlenül kimaradt volna eddig az életedből Welsh regénye, most egyszerre megvásárolhatod akár mindkét részét is.

Vásárold meg a GLAMOUR-napok alatt a Libriben, az első részt 2239 FT-ért , a másodikat pedig 2560 Ft-ért.

Amellett, hogy Woody Allen eszméletlenül vicces, az új gyűjtésből az is kiderül, mennyire tájékozott és művelt. A rendező nonszensz élethelyzetekről, és az emberiségről alkotott nézeteiről mesél a tőle megszokott búskomor, pesszimista humorral. Az garantált, hogy hasadat fogod majd a nevetéstől!

Woody Allen könyvét mindössze 1919 Ft-ért vásárolhatod meg a Libriben a GLAMOUR-napok alatt.

Hankiss hatodik kötetében Magyarország legjellemzőbb társadalmi problémáiról számol be: a közösségek válságáról, a politika mindenhatóságáról, az értékek bizonytalanságáról mesél. A helyspecifikus írások mellett átfogó képet kaphatunk a modern társadalmak problémáiról - a Diagnózisok garantáltan magyarázatot szolgáltat számos kérdésünkre.

A Diagnózisok mindössze 2599 Ft-ba kerül a Libriben a kedvezmény ideje alatt.

A palesztin-amerikai írónő egy kislány válságos, traumákkal teli történetét kíséri végig, ahogy egyik nevelőszülőtől a másikhoz kerül, majd felnőttként felmenői hazájába, Palesztinába sodorja az élet. A lány végül itt találja meg otthonát és a békét, itt tud igazán beilleszkedni a társadalomba. Az ég és a víz kékje megható, költői regény, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Most 2559 Ft-ért a tiéd lehet a regény a Libriben!

A könyv főszereplője befutott szinkronszínésznőként dolgozik, azonban kevesen tudják róla, hogy korábban eszkortlányként kereste a pénzét, és gazdag kliensei legbetegebb kívánságait teljesítette. Emily azonban mégsem tudja lezárni a múltat, ugyanis egy barátnője segítségére indulva visszakerül a régi spirálba. Paige könyve igazán érzéki és izgalmas, garantáltan te sem tudod majd letenni.

Laurelin Paige könyvét 2303 Ft-ért vásárolhatod meg a GLAMOUR-napok ideje alatt a Libriben!


Ha pedig romantikus regényre vágysz, keresd fel a http://www.harlequin.hu/ oldalt, ahol 20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Ez is érdekelhet

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról