A legjobb Netflix-filmek randira

2021.szeptember.29.

A filmezős randik elsőszámú megoldandó problémája magának a filmnek a kiválasztása, főleg eleinte, mikor nem ismeritek egymás ízlését vagy csak nem akarjátok a másikra erőltetni a sajátotokat. Ebben a listában, azokra az estékre gyűjtöttünk össze filmeket, amikor különösebb ok nélkül csak begubóznátok a Netflix elé. Van benne zenés, romantikus és thriller is, így könnyebben megtaláljátok azt, amit mindketten élvezni tudtok.

Anima

Az Anima tökéletes választás akkor, ha a Netlfix és lazítás első részét nem nyújtanátok túl hosszúra. A Paul Thomas Anderson által rendezett zenés rövidfilmben Thom Yorke, a Radiohead frontembere szerepel. Zenekedvelőknek kötelező!

The Wolf of Wall Street (A Wall Street farkasa)

Ki ne szeretné Leonardo Dicapriot? A randi-partnerednek sem kell ennél a filmnél aggódni, hiszen a másik főszereplő Margot Robbie. Martin Scorsese filmje egy igaz történetet dolgoz fel, hiszen Jordan Belfort a való életben is a részvények világából gazdagodott meg, majd csúszott bele korrupciós ügyekbe. Érdekesség, hogy több improvizált jelenet is található benne, például a hümmögős-mellverős, ami tuti bensős poén lehet a film után majd köztetek. Egyébként ez a film lehet, hogy hosszú, de minden perce megéri!

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapjánBaby Driver (Nyomd bébi, nyomd!)

A főszereplő Baby gyerekkorában egy baleset következtében részlegesen hallássérült lesz, ami miatt fülében az állandó zúgást zenével nyomja el. A fiú végül egy maffiavezér sofőrje lesz és az ő sötét ügyleteibe rángatja bele a Lily James által alakított lányt. Az operatőr Bill Pope posztmodern musicalnek hívta a filmet, mivel itt az éneklés és a táncolás helyett azt mutatják be, ahogy a világ a zene hatására életre kel.

Zodiac (Zodiákus)

Robert Downey Jr, Jake Gyllenhaal és Mark Ruffalo hármasa sem lehet rossz választás, főleg David Fincher híres, valós történeten alapuló filmjében. Együtt nyomozhatunk az újságírókkal, detektívekkel, ahogy Amerika egyik legfélelmetesebb sorozatgyilkosát próbálják leleplezni. Filmezés közben pedig nincs is jobb indok az összebújásra egy ijesztő jelenetnél.

Ibiza

Ibiza, bulik, legjobb barátnők és egy szuperszexi - Richard Madden által alakított - dj követése tuti recept egy jó vígjátékhoz. Ugyan a hatalmas bulis főszereplő Harpert alakító Gillian Jacobs soha nem iszik alkoholt, egy üveg borral még szórakoztatóbbá tehetitek a filmet.

Me Before You (Mielőtt megismertelek)

A kisvárosi Lou elvállalja egy nem régen tolószékbe került férfi gondozását, akivel a rázós kezdetek ellenére hamar szoros kapcsolatot alakítanak ki. Lesz itt, sírás-rívás, szem nem marad szárazon, úgyhogy még romantikusabb lesz majd az összebújás, miközben nézitek ezt a filmet.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.