A Pretty Little Liars rendezője elszólta magát arról, kicsoda AD?

Nemsokára végetér a Pretty Little Liars. Hét évadon követhettük végig, ahogy kedvenc karaktereink megpróbálják kideríteni, ki az a személy, aki éveken keresztül zaklatja őket és megkeseríti az életüket. Vajon ki lehet AD?

Lucy Hale
Fotó: Getty Images

A sorozat végéhez közeledve, sokan újra végignézték az előző évadokat, abban reménykedve, hogy egy apró jel, vagy elszólás alapján rájönnek, ki a főgonosz. A rendező I. Marlene King szerint erre semmi esély sincs, hiszen egészen a 7. évadig nem találta ki, hogy kit állítson a szerepbe.

Pretty Little Liars
Fotó: Rexfeatures

A rengeteg rész alatt már többen a szereplők közül is gyanúba keveredtek, sokan csatlakoztak is az A-csapathoz, az azonban sose derült ki, hogy ki irányítja a szálakat.

Sasha Pieterse
Fotó: giphy

Marlene azt is elárulta, hogy a 7. évadban rengeteg jelet mutat szándékosan, amiből ki lehet következtetni, ki az emberünk.

Sasha Pieterse
Fotó: Rexfeatures

Sasha Pieterse elmondása szerint a szereplők sem tudnak részleteket, azt pedig egyáltalán nem, hogy kicsoda AD egészen addig, amíg meg nem kapják a forgatókönyvet. Marlene szerint erre azért van szükség, mert az AD-t alakító színész kérte, hogy ameddig csak lehet, ne derüljön ki a szerepleosztás. Ez azért fontos, mivel, ha a színészek végig tudnák, kire kell furcsán nézni, az a nézőknek is feltűnne és nem lenne kellően drámai a finálé.

Ezt olvastad már? Megint ellopták egy színésznő félmeztelen fotóit

A Lucast alakító Brendan Robinson mégis azt mondta, tudta, kicsoda AD, viszont nagyon zavaros volt számára a történet és értelmetlennek látta az egészet egészen addig, amíg el nem olvasta a forgatókönyvet. Itt viszont felmerül a kérdés: Ha Brendan már a forgatókönyv olvasása előtt tudta, ki AD, akkor lehet, hogy Lucas az?

Brendan Robinson
Fotó: Rexfeatures

Most már csak pár nap kell, hogy minden kiderüljön, addig csak találgathatunk. Reméljük Brendannak igaza lesz és mi is választ kapunk az összes kérdésünkre!

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói