Megint ellopták egy színésznő félmeztelen fotóit

2016.december.23.

Alig két évvel ezelőtt egy sor híresség meztelen fotója került ki az internetre, az eset óriási felháborodást váltott ki. Magáncélra készült fotókkal már korábban is üzérkedtek, de az teljeséggel példátlan volt, hogy egyszerre rengeteg hírességről, elképesztő mennyiségű fotó kezdett el terjedni.

Lucy Hale
Fotó: Northfoto

Sajnos, úgy tűnik, hogy az esetből nem tanultunk semmit. A hírességek privát levelezgetéséből, cseteléséből kilopott fotókkal ma is tele van az internet. Pár hete a Trónok harca fiatal sztárja, a mindössze 19 éves Maisie Williams találkozhatott szembe a saját félmeztelen fotóival az interneten, most pedig a szintén sorozatsztár, Lucy Hale szintén félmeztelen fotóin csámcsognak.

A Pretty Little Liars, azaz a Hazug csajok társasága című sorozat kedvence a Twitteren reagált arra, hogy ellopták és nyilvánosságra hozták két topless fotóját is.

Újra megloptak és megaláztak egy nőt azzal, hogy a magánéletét és a testét a nyilvánosságnak mutogatták. Nem fogok bocsánatot kérni, amiért élem az életem, mert a magánéletem teljes mértékben az enyém.

Lucy Hale-nek teljes mértékben igaza van, ez nem más, mint aljas lopás. Ugyanakkor már a két évvel ezelőtti eset és a mostani hasonló ügyek is súlyos figyelmeztetések voltak mindenki számára: az interneten nem vagy biztonságban. Ki vagy szolgáltatva a technikai eszközöknek és mindazoknak, akik jobban értenek ezekhez az eszközökhöz, mint te. Igazából mind a pár hete hasonló botrányba keveredet Maisie Williams, mind pedig Lucy Hale érintettje volt annak a két évvel ezelőtti szivárogtatásnak. Sajnos, egyikük sem tanult az esetből, ugyanakkor szinte biztosnak tűnik, hogy hamarosan az oktatásnak kell közbelépnie és a sok használhatatlan információ helyett, amit a tanulól agyába tuszkolnak, meg kellene tanítani őket arra, hogyan lehetnek biztonságban az online térben.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!