A Pretty Little Liars testvérsorozatában a Gossip Girl sztárja is szerepelni fog!

2018.március.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Véget ért a Pretty Little Liars, de nem kell búslakodniuk a rajongóknak, hiszen a sorozat csapata bejelentette, hogy egy testvérsorozattal rukkolnak elő.

The Perfectionist
Fotó: Getty Images

Így igaz, hogy csak 10 rész erejéig, de újra Rosewood-ban érezhetjük magunkat a titkok, cselszövések és rejtélyes történetek világában.

A The Perfectionist névre keresztelt dráma Sara Shepard (ő írta az előző könyvet is) második regényét dolgozza fel. A történet szintén öt fiatalról szól, akik együtt utálnak egy Nolan nevű személyt, a macsót. A rendező I. Marlene King két durva csavart is igért, mi pedig kíváncsian várjuk hiszen régi kedvenceink az Alisont alakító Sasha Pieterse és a Monát alakító Janel Parrish is játszik majd benne.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgHyDABgUyr/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Last night, we all got together to celebrate starting a new chapter with some new (and some familiar) faces . We can#8217;t wait for you to see what we have for you... @sashapieterse27 and I feel so lucky to be continuing our @prettylittleliars story with some beautiful new family members. Welcome @heysydneypark @sofiacarson @elibrown.jpeg @kellyrutherford @hayleyerin13! Wait for it...It#8217;s gonna be amazing. #plltheperfectionists Janel Parrish (@janelparrish) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2018, időpont: 3:52 (PST időzóna szerint)

Ha ennyi jó hír még nem lenne elég, a készítők tudták még fokozni a dolgot, ugyanis nem csak a Pretty Little Liars rajongóira, hanem a Gossip Girl fanokra is gondoltak, így Kelly Rutherfordot is láthatjuk majd a sorozatban. Ugye emlékszel még rá? Ő játszotta Serena anyukáját, mindemellett pedig egy páratlan és emlékezetes karakter volt.

Ezt olvastad már? Hoppá! Láttad már a Grace klinika új testvérsorozatát?

Mi már nagyon várjuk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője