Te is várod már az új Stranger Things évadot? A rajongóknak van egy teóriája, hogy mikor érkezik

A közönség már régóta tűkon ülve vár a Stranger Things 4. évadára. A rajongók most úgy gondolják, hogy észrevettek egy elképesztő utalást az új évad debütálására vonatkozóan.

Megállás nélkül folynak a találgatások nemcsak arról, hogy mit fog hozni a következő évad, hanem arról is, hogy vajon mikor kerül bemutatásra. Bár a premier hivatalos dátumát a Netflix még nem tette közzé, azt már biztosan tudjuk, hogy 2022-ben újra találkozhatunk kedvenc hőseinkkel.

A rajongók teóriája szerint a sorozat júliusban fog folytatódni. De mégis miből gondolják ezt?

A negyedik évad egyik előzetesében egy Surfer Boy Pizza mikrobusz kanyarog az utakon, amelynek elérhetősége: '805-45-PIZZA'. A legelszántabb fanok tárcsázták ezt a telefonszámot, és ekkor meglepő módon a 'Happy Birthday' zenéje szólalt meg.

Ez ahhoz a feltételezéshez vezetett, hogy az új évad első epizódja talán a sorozat első megjelenésének napján – ami 2016. július 15-én volt –, vagyis a Stranger Things születésnapján fog érkezni. Idén július 15-e péntekre esik, a Netflix pedig előszeretettel ad ki új műsorokat péntekenként, tehát a teória akár valószínű is lehet.

Ha tényleg így van, az elég zseniális rejtett bejelentés a készítők részéről.

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább