A színpadon törölte le sminkjét, és vett utcai ruhát - ez volt az MTV VMA történetének egyik legzseniálisabb fellépése

2017.augusztus.28.

A díjátadók mindig a csillogásról szólnak, a nagy felhajtásról, a méregdrága ruhákról, és a sztárdömpingről.

Alessia Cara az MTV VMA-n
Fotó: Rexfeatures

Miközben a hírességek lassan már képtelenek kitalálni, hogy mivel is tudnának egymásra licitálni, idén egy fiatal kanadai tehetség azzal okozott minden meztelenruhánál, Katy Perry űrhajós repülésénél, Pink egyébként káprázatos fellépésénél is nagyobb szenzációt, hogy a színpadon átváltozott egy teljesen egyszerű, hétköznapi lánnyá.

Alessia átváltozása az MTV VMA színpadán:

Alessia Cara megszabadul a jelmezektől az MTV VMA-n
Fotó: Rexfeatures

A 21 éves Alessia Cara előadását az tette különösen meghatóvá, hogy a dal, amelyet énekel pontosan arról szól, hogy fogadd el, merd szeretni magad úgy, ahogy vagy, a hegeiddel, sérüléseiddel, betegségeiddel együtt. Nem véletlen, hogy már lassan 60 millióan nézték meg a Scars To Your Beautiful klipjét, amiben igazi, hús-vér emberek beszélnek a testükről, mutatják meg a hegeiket.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> takin it all off ft. the team ALESSIA CARA (@alessiasmusic) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 27., 22:50 PDT

Alessia Cara már 100%-ig természetesen
Fotó: Rexfeatures

Alessia Cara egy vörös ruhában, parókában és sminkben kezdte a fellépését, hogy a szám felénél lekerüljön róla a fellépőruha, és letörölje magáról a sminket, és ott álljon a hatalmas csillogó díjátadón egy átlagos 21 éves lányként. Nagyon furcsa világban élünk, de az biztos, hogy ilyen fajta őszinteség nagyobb hatást tud elérni, mint a legfineszesebb trükkök. Jegyezzük meg Alessia Cara nevét, az MTV VMA-n tényleg belépett az elitligába, bár reméljük, megmarad a saját útján.

„Életem első nagy televíziós fellépésén smink nélkül, természetes hajjal, a saját ruháimban fogok a színpadra állni. A Scars To Your Beautiful című dalomat adom majd elő, és úgy érzem, ez az egyetlen helyes és igaz módja, hogy a én-elfogadásról énekeljek. Amikor ezt a dalt adom elő, mindig 100%-ig természetes vagyok, így érzem helyesnek” - írta a fellépés előtt Alessia a Twitteren

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR