Az egyik Gossip Girl-jelenet annyire *heves* volt Chuck és Blair között, hogy ki kellett vágni a sorozatból

2017.szeptember.25.

Igaz, hogy sosem volt tényleg annyira durva a Gossip Girl, mint amilyennek a poszterei hirdették annak idején, de azért elég sok minden felett szemet hunyt a tinidráma esetében a CW csatorna a siker érdekében, főleg, ami Chuck és Blair kapcsolatát illeti.

Gossip Girl Chuck Blair
Fotó: CW

Tudtad? Ő lett volna eredetileg a Gossip Girl

Azonban voltak olyan esetek, amikor a médiahatóság közbe szólt, és ki kellett vágni néhány túlságosan pikáns jelenetet, bármennyire is sajnálták a producerek. Képzeld el, ha végül maradnak az eredeti tervnél, és Chuck és Blair kapcsolata csak futókaland lett volna…

Ne hagyd ki! 10 éves a Gossip Girl, a sorozat sztárjai kulisszatitkokat árulnak el a forgatásokról

Josh Safran producer a Vulture -nak árulta el, hogy melyik volt az a jelenet, amit a leginkább sajnált kivágni:

„Csak olyan dolgokat sajnálok, hogy nem mutattunk, mint amikor Chuck megujjazza Blairt, vagy a műpéniszek és egyéb szexjátékok.” (Szünet a szívritmusod normalizásáért) „Volt egy történet, amelyikben Chuck az asztal alatt elégíti ki Blairt. Nem tudtuk végül megcsinálni, de utaltunk rá”, mesélte Safran minden gond nélkül.

Ami pedig a dildókat illeti, az első szezonban, amikor Georgina Sparks terrorizálja illetlen ajándékokkal Serenát, eredetileg egy doboz műpéniszt is küldött volna Dan otthonába Serenának címezve.

„Hatalmas dildók voltak a lakásban, amiktől Penn Badgley is teljesen kiakadt. De végül kivágtuk, mert nem mutathattuk a tévében. A törölt jelenet, amit azt hiszem végül sehol nem osztottunk meg, nagyon vicces volt, mert kb. 50 cm hosszúak voltak. Pennt totál lesokkolták.”, árulta el Josh Safran.

Nem lesz könnyű mindezt feldolgozni a GG rajongóknak, de boldogítson a félméteres dildók látványától lesokkolt Dan Humphrey képe.

Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban