Az Intimissimi on Ice idén is megrendezésre kerül, és te is ott lehetsz!

2016.július.12.

A látványos és nagysikerű Intimissimi on Ice produkció, amely már egész Olaszország szívébe belopta magát, ismét visszatér. 2016-ban is a veronai Aréna biztosít romantikus helyszínt az eseménynek és a vörös szőnyeg nemzetközi sztárjainak.

Az Intimissimi harmadik show-ja egy egyedülálló élményt ígér, amely a fantasztikus zene, a divat és a korcsolyázás találkozásából született - az újabb látványos jégshow ismét a Szépséget ünnepli. Az Egy Csodálatos Nap (One Amazing Day) című előadás bemutatójára 2016. október 6-án kerül sor, a nagyközönség számára pedig tartanak még két extra előadást, 7-én és 8-án.

Az álom és valóság határán játszódó show a két sztár, Bel és Hero 24 óráját meséli el egy táncban, amely a hajnal első fényeitől egészen a romantikus naplementéig repít minket: egy csodálatos, bűvös és izgalmas nap Verona történelmi falai között. Miután kézhez kapják meghívásukat a rejtélyes álarcosbálra egy titokzatos, mágikus figurától, Bel és Hero számára elkezdődik az elvarázsolt világon átívelő, lenyűgöző utazás. A hősök kalandjaik során különc és színes karakterekkel találkoznak, közben szét is válnak, majd a darab utolsó felvonásában újraegyesülnek. A romantikus bálterem és a csillagos ég tökéletes hátteret biztosít a meglepő befejezésnek.

5 országos bajnoksági győzelem, két európai bronzérem és két olimpiai részvétel után, Kiira Korpi, a kiemelkedő tehetségű, kecses finn műkorcsolyázó Bel szerepében tündököl, mint a show egyik sztárja, Stephane Lambiel pedig, aki Hero szerepét játssza, ahogy azt a korábbi produkciókban tette, ezúttal is bebizonyítja, hogy vitathatatlan sztár. Carolina Kostner is fontos szerepben tűnik fel a szenzációs 2016-os showban, a többi nemzetközi műjégkorcsolyázó kiválóság mellett.

A show minden évben a nemzetközi film divatvilágának legnagyobb neveit kéri fel a jelmezek megálmodására. Idén ez a név Milena Canonero világhírű olasz jelmeztervezőé, aki 4. alkalommal nyerte el a legjobb jelmeznek járó Oscar-díjat, egyet Hugh Hudson Tűzszekereiért, egyet a Stanley Kubrick által rendezett Barry Lyndonért, egyet Sofia Coppola Marie Antoinette-jéért, 2015-ben pedig Wes Anderson Grand Budapest Hoteljéért is megkapta az Akadémia elismerését.

Kim Gavint, a show rendezőjét, világszerte Nagy-Britannia legnagyobb tehetségei között tartják számon. A BAFTA és a Brit Awards-díjak elnyerése után Gavin még nagyobb hírnévre és keresettségre tett szert – kreatív erőként ő állt többek közt a Take That koncertjeinek hátterében, illetve kreatív igazgatója volt a 2012-es londoni olimpia es paralimpia nyitó-és záróünnepségeinek.

A sztárvendég idén sem marad el, Andrea Bocelli élőben énekel majd a show legfelejthetetlenebb pillanatai alatt.

Sandro Veronesi, a Calzedonia Group igazgatója, akárcsak 2015-ben, ezúttal is a show egyedüli producere. Az Intimissimi mindig is fontosnak tartotta, és a mai napig úgy látja, hogy a látványos show egyúttal új formája a márka és célközönsége közötti kölcsönös kommunikációnak.

A jegyek az alábbi értékesítési hálózatokon vásárolhatók meg:

Ticketone, Geticket és Unicredit.

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói