Kiszáll az Eufóriából a sorozat legjobb karakterét játszó színész

A sorozat rajongói valószínűleg már a második évadban sejtették, hogy túl sok jót nem jelent az Eufória színésznője, Barbie Ferreira, és a sorozat rendezője közti feszültség. Az egyre elmérgesedő kapcsolat vége az lett, hogy Ferreira bejelentette, hivatalosan is kilép a Z generáció legfontosabb sorozatából.

Barbie Ferreira otthagyja az Eufóriát
Barbie Ferreira otthagyja az Eufóriát
Fotó: Getty Images /Rodin Eckenroth / Stringer

Emlékezz csak vissza, milyen üdítő és izgalmas volt Kat történetszála az Eufória első évadában, és ehhez képest mekkora csalódás volt, hogy alig kaptunk belőle valamit a második szériában. És ami azt jelenti, az sem volt különösebben szimpatikus kép az alapjáraton legszerethetőbb és legőszintébb karakterről. Barbie Ferreira – egyébként nagyon sok lehetőséget rejtő – karaktere sokadik mellékszereplővé zsugorodott, ami érthetően feldolgozhatatlan volt a színésznő számára. Olyannyira, hogy tegnap Instagramon jelentette be a hírt, miszerint kiszáll a sorozatból.

Barbie Ferreira két évadon keresztül alakította Kat karakterét az Eufória című sorozatban
Fotó: Getty Images /Rodin Eckenroth / Stringer

Bízom benne, hogy sokan önmagatokat láttátok benne hozzám hasonlóan, és örömöt okozott számotokra, hogy tanúi lehettetek, milyen utat járt be ez a karakter, hogy ma az legyen, aki. Minden szeretetemet és figyelmemet beleadtam. Remélem, ti is éreztétek. Szeretlek, Katherine Hernandez – fogalmazott a 25 éves Ferreira, miközben gyakorlatilag elbúcsúzott a két évadon át megformált karakterétől.

Az nem derült ki, hogy ő döntött így, vagy a csatorna akarta így, esetleg közös megállapodás, ahogy az sem, láthatjuk-e a harmadik évadban. A BuzzFeed News megkeresésére mindenesetre sem a csatorna, sem pedig a színésznő nem reagált.

Nem találták megfelelőnek a külsejét, hogy filmezzen, idén két Emmy-díjat is nyerhet – Sydney Sweeney-portré

Barbie Ferreira megpróbált kiállni a karakteréért

A januárban debütált második Eufória évadot már forgatókönyv szintjén sérelmezte Ferreira, legalábbis, ami a karakterét illeti, aki fel is hozta ezt Sam Levinson rendező előtt. Források szerint ők azonban összevitatkoztak, és egy ponton a színésznő ott is hagyta az éppen forgatott jelenetet. Ez volt az a szint, amikor Levinson úgy döntött, kivágja a jeleneteit. Egy biztos: Barbie Ferreira súlyos veszteség lesz a sorozat számára. Akkor is, ha színészként cserélik le, és kapja meg más a karakterét, de akkor is, ha magától Kattől búcsúznak el, hiszen olyan fontos témákat járt körül általa a sorozat, mint az önelfogadás vagy a toxikus önszeretet.

Erre a karakterre hasonlítasz leginkább az Eufóriából a csillagjegyed alapján

Nem ő az egyetlen, aki így járt

Sajnos viszonylag sok színész esik áldozatául a rendezővel vagy a producerrel való konfliktusnak, ahol az erőviszonyok matt borítékolható, ki marad alul. Az első Vasember filmben például Terrence Howard alakította Rhodey karakterét, akit a folytatásokban már Don Cheadle formált meg. Howard állítólag kevesellte a fizetését, ezért inkább megváltak tőle, és egy békésebb színészt kerestek a folytatásra. És ha már MCU, Edward Nortont sem véletlenül rúgták ki. Hollywood kifejezetten szeret a kreatív nézeteltérésekre hivatkozni, ami az ő esetében azt jelentette, hogy szeretett volna sokkal több beleszólást kapni a hős ábrázolásába. Megan Fox esetében pedig egészen prózai volt a történet: őt azért látták jónak minél előbb eltávolítani a Transformers című filmből, mert magához Hitlerhez hasonlította a mozi rendezőjét, Michael Bayt. Hollywood sajnos nem felejt, így jobb nem kihúzni a gyufát.

Ez is érdekelhet

150 éves a Levi's 501-es farmer, és olyan kisfilmekkel ünnepel, hogy az egy életre a retinádba ég

150 éves a Levi's 501-es farmer, és olyan kisfilmekkel ünnepel, hogy az egy életre a retinádba ég

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói