Jön a Bazi nagy görög lagzi 3. része - minden, amit eddig tudunk róla

2022.július.7.

Ha a Bazi nagy görög lagzi történetének kezdetéről van szó, egészen 2002-ig kell visszamennünk az időben: ekkor jelent meg ugyanis a nagy sikerű film első része Nia Vardalossal a főszerepben. 20 év után pedig érkezik a folytatás!

A 30 éves Toula megmosolyogtató története, akit görög családja mindenáron férjhez szeretne adni, hamar hatalmas nyereséget produkált, híre pedig olyan gyorsan terjedt, hogy nemsokára már a valaha volt legtöbb bevételt hozó romantikus vígjáték lett.

Ezek után nem is volt meglepő, hogy a hatalmas slágerből (rövid életű) tévésorozat született, majd 2016-ban folytatást is kapott. Arra viszont talán csak a legnagyobb rajongók számítottak, hogy 20 év után 3. rész is készül a sikertörténethez. Nia Vardalos mindenkit meglepett bejelentésével, hiszen nemcsak azt tette közzé nemrég Instagramon, hogy a Bazi nagy görög lagzi folytatást kap, hanem azt is, hogy már zajlanak is a forgatások Görögországban, a rendező pedig ezúttal maga Vardalos.

Vardalost ismét láthatjuk Toula szerepében, de egy új posztjában egy csoportkép kíséretében arra is ígéretet tett, hogy mindenki más is visszatér, beleértve John Corbettet. Kivéve sajnos a Gus Portokalost alakító Michael Constantine, aki 2021-ben, 94 éves korában elhunyt. Vardalos a bejelentővideóját Athénban forgatta, de azóta azt is elárulta, hogy több görög városban és szigeten zajlanak a felvételek, amelyeket a filmben majd egy helyszínné alakítanak.

A történetről egyelőre nincsenek bővebb információk, de szinte biztos, hogy Gus temetésével fog kezdődni. A forgatásokról egyre több poszt tűnik fel, de a premiernek pontos dátuma még nincs, így csak remélni tudjuk, hogy minél előbb viszontláthatjuk a szeretett karaktereket.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói