Borbély Alexandra: „Édesanyám nemcsak azért példakép, mert az anyukám”

Sokunk példaképe a csodálatos színésznő Borbély Alexandra, aki lehengerlő színészi játékával valósággal magával ragadja az embert. Elárulta nekünk, kik azok a nők a életében, akikre igazán felnéz.

Borbély Alexandra soha nem volt még olyan boldog, mint most, édesanyaként
Borbély Alexandra soha nem volt még olyan boldog, mint most, édesanyaként
Fotó: BolegaNiki/GLAMOUR

Borbély Alexandra színésznő a GLAMOUR 2018. áprilisi számában osztotta meg az olvasókkal, kik azok a nők az életében, akikre valamiért felnéz. Lássuk kik ezek a csodálatos hölgyek és miért rájuk esett a választása.

  1. Édesanyám Böbe, nemcsak azért példakép, mert az anyukám. Bármeddig tanulhatnék, nekem sosem lesz olyan kifinomult stílusom és ízlésvilágom mint neki. Olyan dolgokban is meglátja a szépet, amire ha nem hívná fel a figyelmemet, valószínűleg észre sem vennék. Nagyon jó szeme van! Hálás vagyok neki.
  2. Nagymamám, Magdi, apukám édesanyja annyira jó ember és közben okos is. Nem ismerek nála önzetlenebb nőt.
  3. Mindig nagyra becsülöm, amikor egy színésznő el tudja dobni egy szerep kedvérért a szépséget. Többek között ezért is szeretem a mindig elragadó Meryl Streepet és Isabelle Huppert-t, akik mindketten nagy átváltozók. Tudnak nagyon csúnyák lenni, ugyanakkor nagyon szépek is, és nem csinálnak ebből hiúsági kérdést.
  4. Pataki Ági egy örök nő, aki mindig lehengerlően nőies, szexi és rendkívül jó a humora.
  5. Szirtes Ági egy igazán csodálatos színésznő, aki az én tanítóm, mesterem. Ő szokott nekem segíteni, ha elakadok egy szereppel. 
  6. Felnézek a csodálatos Enyedi Ildikóra is, aki mindig nagyon emberi és valami olyat tud, amit eddig még nem láttam nőtől. A vele való találkozásom igazi mérföldkő az életemben. Ebben a férfias szakmában, egyedüli nőként elérte, hogy a legjobb kilenc rendező közé kerüljön.
  7. Történhet bármi, két barátnőm, Trokán Nóra és Pálmai Anna mindig kitartnak mellettem. Pályatársként akár még rivalizálhatnánk is, de ehelyett inkább egymás támaszai vagyunk. Még sok közös nyaralást kívánok magunknak!
  8. Péterfy Bori énekesnővel és színésznővel a Kaukázusi Krétakör egyik próbáján ismerkedtem meg. Ő egy igazi rocksztár. Éljenek a rocksztárok!

Inspiráló nőkből nincs hiány, és ezt be is bizonyítjuk:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói