Dobj el mindent, itt az első kép a Bridgerton előzménysorozatából

Már most tűkön ülve várjuk a Bridgerton előzménysorozatát, amelynek középpontjában a jól ismert Sarolta királynő története áll majd. A spinoff várhatóan 2023-ban érkezik a Netflix műsorára.

Már most tűkön ülve várjuk a Bridgerton előzménysorozatát
Már most tűkön ülve várjuk a Bridgerton előzménysorozatát
Fotó: Profimedia

A Netflix még ősszel kápráztatta el a rajongókat a Bridgerton előzménysorozatának első teaser előzetesével, amelyben a majdani Sarolta királynő és György király első találkozásának lehettünk tanúi. Ezúttal egy új kép látott napvilágot, amelyen nem más, mint a fiatal Lady Agatha Danbury látható!

Mit tudunk eddig?

A Queen Charlotte: A Bridgerton Story az eredeti sorozatból jól ismert Sarolta királynő felemelkedésébe enged bepillantást: az ifjú királynő György királlyal kötött házasságának eredményeképp nemcsak a pár nagyszerű szerelme, de egy jelentős társadalmi változás is kibontakozhatott, létrehozva azt a világot, amelyet a Bridgerton szereplői örököltek. A korábban megjelent exkluzív előzetes azt az elragadó pillanatot mutatja be, amely elvetette a királyi pár szerelmének magját.

A fiatal Sarolta királynőt India Amarteifio alakítja a sorozatban, de a Bridgertonból jól ismert Golda Rosheuvel is visszatér az idősebb királynő szerepében. Adjoa Andoh szintén újra feltűnik az idősebb Lady Danburyként, valamint Ruth Gemmell is visszatér az idősebb Lady Violet Bridgerton szerepében.

10+1 dolog, amiről csak a legnagyobb Bridgerton rajongók tudnak

Amire most derült fény

A Netflix egy új képpel lepte meg a rajongókat, amelyen az Arsema Thomas által alakított fiatal Lady Agatha Danbury látható.

A történet szerint Agatha a királynő trónra lépését arra használja, hogy bejusson az arisztokrata társadalom belső köreibe, miközben sokkal idősebb férje elnyomása alatt éli mindennapjait. Éles eszének köszönhetően hamarosan nemcsak Sarolta királynő új útmutatója lesz, de mindeközben a saját hangjára és erejére is rátalál.

Ha te is imádod a sorozatokat:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói