Dalpremier: Anne-Marie és Doja Cat nyári slágeréhez Metzker Viki két ütős remixet is készített

2020.szeptember.18.

Anne-Marie és Doja Cat közös dala üstökösként robbant be a nyárba, a To Be Young című szerzeményük pillanatok alatt vette le a lábáról a rajongókat, a két sztár mellé pedig most egy harmadik is csatlakozik, ráadásul egy magyar híresség személyében.

Magyarországon Metzker Vikit érte az a megtiszteltetés, hogy újrakeverhette a fülbemászó slágert, sőt Viki egyből két hihetetlenül jó verzióval is meglepi a hazai közönséget.

A dal eredeti verziójában Anne-Marie utánozhatatlan és karakteres hangja és Doja Cat csajos rapbetétje remekül működik, lüktető alapja pedig már a megjelenés pillanatában előre vetítette, hogy a To Be Young szárnyalása nem áll meg itt, Metzker Viki pedig tökéletesen ráérzett erre.

A "Glossy Day Remix" egy igazi feel-good trackké változott. Szelíd és rádióbarát, amiben a dj dallamos house alappal dolgozott. Nagyon könnyed és nagyon jól cseng!

A "Purple Night Remix" egy vérbeli klubhimnusz lett a dj keze alatt, maximálisan jó alap az esti pörgéshez és a hajnalig tartó bulikhoz. Viki kirobbanó energiával töltötte meg a dalt és a tech house elemekkel sem finomkodott.

A magyar remix elkészítéséhez nem véletlenül esett Vikire a Warner Music választása, hiszen a dj nyár elején rúgta be az ajtót a Corona slágerének újragondolásával. A Rhythm Of The Night óriási hazai és nemzetközi sikert futott be, a top 100-as eladási listán a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

Ez is érdekelhet

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!