Dalpremier: Anne-Marie és Doja Cat nyári slágeréhez Metzker Viki két ütős remixet is készített

2020.szeptember.18.

Anne-Marie és Doja Cat közös dala üstökösként robbant be a nyárba, a To Be Young című szerzeményük pillanatok alatt vette le a lábáról a rajongókat, a két sztár mellé pedig most egy harmadik is csatlakozik, ráadásul egy magyar híresség személyében.

Magyarországon Metzker Vikit érte az a megtiszteltetés, hogy újrakeverhette a fülbemászó slágert, sőt Viki egyből két hihetetlenül jó verzióval is meglepi a hazai közönséget.

A dal eredeti verziójában Anne-Marie utánozhatatlan és karakteres hangja és Doja Cat csajos rapbetétje remekül működik, lüktető alapja pedig már a megjelenés pillanatában előre vetítette, hogy a To Be Young szárnyalása nem áll meg itt, Metzker Viki pedig tökéletesen ráérzett erre.

A "Glossy Day Remix" egy igazi feel-good trackké változott. Szelíd és rádióbarát, amiben a dj dallamos house alappal dolgozott. Nagyon könnyed és nagyon jól cseng!

A "Purple Night Remix" egy vérbeli klubhimnusz lett a dj keze alatt, maximálisan jó alap az esti pörgéshez és a hajnalig tartó bulikhoz. Viki kirobbanó energiával töltötte meg a dalt és a tech house elemekkel sem finomkodott.

A magyar remix elkészítéséhez nem véletlenül esett Vikire a Warner Music választása, hiszen a dj nyár elején rúgta be az ajtót a Corona slágerének újragondolásával. A Rhythm Of The Night óriási hazai és nemzetközi sikert futott be, a top 100-as eladási listán a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói