Sír a lelkünk: ők Dancing with the Stars második élő adásának kiesői

Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

9 pár állhatott a Dancing with the Stars táncparkettjére, de csak 8 folytathatja tovább jövő szombaton. Ha lemaradtál a második élő show-ról, mert hétvégi kuckózás helyett inkább kimozdultál, vagy ellenkezőleg, szépre aludtad magad, fusd át összefoglaló cikkünket.

Egyre kevesebb pár állhat a Dancing with the Stars parkettjére
Egyre kevesebb pár állhat a Dancing with the Stars parkettjére

Szőke Zsuzsi és Simon Kornél távozott a Dancing With the Stars múlt heti adásából, ami mellett az internetezők nem igazán tudtak elmenni szó nélkül (erről bővebben itt olvashatsz). De az Eszenyi Enikő-Hegyes Berci, illetve a Bódi Dénes-Hunyadi Donatella páros alatt is rezgett a léc előző hétvégén, így számukra most szombaton különösen nagy volt a nyomás, hogy bizonyítsanak.

HIRDETÉS

Király Linda és Suti András pasodobléja nyitotta meg az estét - amiből Ördög Nóra hiányolta a feszültséget (megjegyzéséért el is nevezték troll néninek), a zsűri többi tagja viszont elégedett volt a produkcióval, külön ki is emelték, hogy díjazzák Linda komolyságát és jelenlétét, amit aztán 23 pontra fordítottak le. Utánuk Lissák Laura és T. Danny lépett a parkettre - utóbbi mozdulatait kajlaságként írták le, a csípőmozgását pedig olyan Cuba Libréhez hasonlították, ami nem látott túl sok rumot. Szente Vajk viszont, ellent mondva a többieknek, úgy jellemezte a produkciót, mint egy a bajnoki címért való bejelentkezést - ennek ellenére csak 22 pontot sikerült begyűjteniük.

Eszenyi Enikő befeszült, Hegyes Bertalan szerint csinálják utána

Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan előző héten a veszélyzónából menekültek meg, ez azonban nem vett el az önbizalmunkból, sőt, Eszenyi számára kifejezetten inspirálóan hatott, hogy érezhették a közönség bizalmát és támogatását. Ezúttal jive-oztak, ami a leggyorsabb a latin táncok között - a zsűri szerint a színészi elemek ezúttal már a tánc rovására mentek, és technikailag sem volt kifogástalan az előadás. Míg a jive szertelenségét meg tudták fogni, a tánc pontosságát és a tempóját nem. Szerény 19 pontjukkal ezzel a produkcióval sem erősítették be pozíciójukat.

Csinálják utána - jegyezte meg biztatóan partnere, Berci, utalva ezzel arra, hogy Eszenyi a kisfilmben azzal viccelődött, hogy a legrégebben fiatal kapja a leggyorsabb táncot. Eszenyi Enikő egyébként sérelmezte Ördög Nóra kritikáját, aki lassúnak vélte a produkciót.

Király Linda: „Teljesen mindegy, hány kiló vagyok, jól tudom érezni magam”

Király Linda: „Teljesen  mindegy, hány kiló vagyok,  jól tudom érezni magam”

Stohl András vs. a zsűri

Tóth Katalin és Csuti produkciójától lényegesen többet várt Szente Vajk, még annak ellenére is, hogy a zsűri már a műfajt (country) sem tudta nagyon komolyan venni. Ördög Nóri szerint viszont kifejezetten előny, hogy ez volt az első country produkció a műsor történetében - a többiek viccesen meg is jegyezték, hogy remélik, az utolsó is egyben. Azt is konstatálták, hogy bár Csuti felszabadultabb volt az előző héthez képest, jóval többet is hibázott - produkciójuk összesen 20 pontot ért.

Itt Juronics Tamás finoman vissza is szúrt Stohl Andrásnak azzal, hogy a zsűri helyszíni tudósítójának nevezte őt, mivel a műsorvezető Eszenyiék produkciója után megjegyezte, sérelmezi a zsűri által adott pontokat. Stohl ezután sem engedte el a dolgot, és ismét kijelentette, hogy nem ért egyet a zsűrivel.

A szenvedélyhez nem kell szemkontaktus - vagy igen?

Radics Gigi és Baranya Dávid tangója annak ellenére is átütő lett, hogy Radics Gigi meglehetősen visszafogott személyiségként írja le magát. Ennek ellenére a zsűri kifejezetten intim produkcióként jellemezte a páros táncát, Ördög Nóri viszont hiányolta a köztük lévő szemkontaktust. Úgy tűnik, a 8 az új 10 pont, ugyanis a Radics-Baranya páros is csak 24 pontot tudott begyűjteni az este egyik legerősebb táncával. (Igen, Stohl itt is szúrt egyet, és megjegyezte, őszintén nem tudja, mi ér 9 pontot a zsűri számára, ha ez sem...)

Marics Petit élő adásban hülyegyerekezték le

Marics Peti romantikus, mély érzésű énjét nevezte be a ma estére egy rumba erejéig - annak ellenére, hogy saját bevallása szerint kifejezetten nem jellemző rá az érzelgősség. Olyan arcodat mutattad meg, amit senki nem látott még - ismerte el Juronics Tamás Stana és Marics tánca után, sőt, egyenesen táncművészetnek nevezte. Eddig hülyegyerek voltál, de elkezdtél férfivá válni - ezt már Ördög Nóri mondta, aki elolvadt az általa tündérmeseként leírt tánctól. A produkció ki is vívta a mágikus 9 pontot Nóritól, amivel 25 ponttal a tabella élére kerültek.

De nem a country volt az első tánc a műsorban, amivel korábban még nem mérette meg magát versenyző: Sydney van den Bosch és Ádám Csaba néptánccal tért vissza a táncparkettre - előbbi részleges térdszalag szakadással. Ördög Nóri inkább úgy írta le a táncukat, mint néptánc elemekkel dúsított show táncot. Glitterrel leöntött néptánc-szerűség volt - jelentette ki Nóri, aki szerint nem megfelelően közelítettek a feladathoz. Miután szerinte imidzse menthetetlen mélyrepülésbe kezdett, megengedheti magának a szigorú pontozást. Mindössze 5 pontot adott, de a többi zsűritárssal is csak 17 pont gyűlt össze (a múlt héthez hasonlóan).

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes szambája azonban már tökéletesen összekapcsolt olyan kultúrákat, melyek alapból nem passzolnak össze. Produkciójuk után az ítészek őszintén nem értették, mit keresett a páros a veszélyzónában (egyébként mi sem) - 23 pontjukkal a tabella 3. helyére kerültek fel, holtversenyben Király Lindáék párosával.

Hunyadi Donatella: „Normális, hogy összekötnek minket édesanyámmal, de már régóta a saját utamat járom”

Hunyadi Donatella: „Normális, hogy összekötnek minket édesanyámmal, de már régóta a saját utamat járom”

Az utolsó produkciót Mikes Anna és Krausz Gábor párosa szolgáltatta - utóbbi részéről leginkább módszeres quick step gyalázást láthattunk, ami eleve ott kezdődött, hogy táncnak nem nevezhető futkorászásnak titulálta, annak ellenére, hogy profi partnere is a legnehezebb standard táncként írja le. Mikes Anna lendülete, energiái és ötletei nyilván elvitték a show-t, de a zsűri meg is jegyezte, hogy keveset láttak beletenni Krausz oldaláról. 22 pontjuk a középmezőnyhöz volt elég.

És akiknek nem sikerült

A műsor szabályai szerint a 3 legkevesebb szavazathoz jutó páros közül egyet tovább juttathatott a zsűri. Tóth Katalin és Csuti, Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan, valamint Sydney van den Bosch és Ádám Csaba közül az Eszenyi-Hegyes párost mentették meg az ítészek. Vagyis Csuti és Tóth Katalin, plusz Sydney van den Bosch és Ádám Csaba csapott össze a veszélyzónában a nézői szavazatokért és a továbbjutásért. Izgalmas megjegyzés volt Szente Vajktól, hogy szerinte idén először nincs borítékolható győztese és nagy esélyese a műsornak, ami izgalmas, így bárki jut is tovább, nagyon bele kell tennie vagy az ötleteit, vagy a személyiségét. Erre viszont már biztosan nem lesz lehetősége a Sydney van den Bosch és Ádám Csaba párosnak, ők ugyanis a második élő adás kiesői.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a gyönyörű lány itt Szoboszlai Dominik barátnője

Ez a gyönyörű lány itt Szoboszlai Dominik barátnője

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)