Mi a divat 2022-ben? Ezután a podcast után máshogy tekintesz majd a ruhatáradra

Podcast interjú a GLAMOUR főszerkesztőjével, Maróy Krisztinával

2022.július.8.

Ha érdekel a divat és a magazinok világa, kíváncsi vagy rá, hogyan dolgoznak, élnek a szerkesztők, hogyan születik a divat, akkor hallgasd meg Márton Szabolcsnak, a Republic Group kreatív igazgatójának podcast beszélgetését főszerkesztőnkkel, Maróy Krisztinával.

A Republic Group podcastjában, a RePort-ban ezúttal főszerkesztőnkkel, Maróy krisztinával beszélget Múrton Szabolcs, a reklámügynökség kreatív igazgatója
A Republic Group podcastjában, a RePort-ban ezúttal főszerkesztőnkkel, Maróy Krisztinával beszélget Márton Szabolcs, a reklámügynökség kreatív igazgatója
Fotó: Republic Group

Lesznek kényes kérdések is, például az, hogy vajon hogyan viszonyuljuk a testpozitív mozgalomhoz, vagy hogy a greenwashing mennyire káros, hogyan kellene ma, 2022-ben a divatról gondolkodnunk? Ez egy magazinkészítő szerkesztő és egy reklámszakember között igen izgalmas, elgondolkodtató párbeszédnek ígérkezik, hiszen mindketten a jelent tükrözik vissza, és alakítják a jövőt. Vajon milyenek a szándékaik? És milyennek látják a holnapot, bennünket? Mindketten nagyon őszintén beszélnek, ennyi bizonyos!

Időnként úgy tűnhet, mintha minden divatmagazin főszerkesztője Anna Wintour köpönyegéből bújt volna elő, de Krisztina későn kelő, Anna pedig minden nap korán ébred, így csak ritkán, Zoom meetingeken találkoznak délután. Ha szereted, amit a GLAMOUR képvisel, és nem áll tőled távol a világ megváltásának és megváltoztatásának ambíciója, akkor meg kell hallgatnod a beszélgetést itt!

Ez is érdekelhet

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói