Az Emily Párizsban 3. évada a vártnál is izgalmasabbnak ígérkezik

A Netflix december 21-én a lehető legszebb karácsonyi ajándékot hozza el a képernyőinkre: az Emily Párizsban harmadik évadát. Mi már nagyon izgatottan várjuk a folytatást, amelybe ráadásul végre bepillantást is nyerhettünk, hiszen megérkezett a várva várt előzetes!

Az Emily Párizsban 3. évada a vártnál is izgalmasabbnak ígérkezik!
Az Emily Párizsban 3. évada a vártnál is izgalmasabbnak ígérkezik!
Fotó: Profimedia

Lily Collins hamarosan visszatér az Emily Párizsban harmadik évadában, amelynek teaser előzeteséből már megtudhattuk, hogy a folytatásban Emilynek nemcsak élete legnehezebb döntéseit kell meghoznia, annyira nagy rajta a nyomás, hogy még frufrut is vág magának: „Ez csak egy frufru! Néha az ember frufrut vág magának, amikor épp minden oké!” – fakad ki Gabrielnek.

Komoly döntések előtt áll

Végre megérkezett az Emily Párizsban harmadik évadának teljes előzetese is, amelyben nemcsak Emily Cooper megújult, eklektikus ruhatárába nyerhetünk bepillantást, arról is többet megtudhatunk, milyen krízisen megy keresztül a hősnő. Emilynek nemcsak Párizs és Chicago, de Gabriel és Alfie között is választania kell, ami egyértelműen nehezére esik, sőt úgy tűnik, azt látja a legmegfelelőbb megoldásnak, ha nem is hoz döntést, hanem inkább egyszerre mindkét oldalon játszik.

Az is választás, ha nem választasz?” – olvassa fel kérdőn a tábláról Emily a rendkívül releváns mondatot. „A nem választásnak is van következménye, tehát az is egy választás.” – magyarázza neki a franciatanára. De honnan tudhatjuk, hogy helyesen járunk el? Ez a kérdés már inkább szól önmagának, mint a tanárnőjének. Bár élete legnehezebb döntéseiről van szó, Emily végül készen áll arra, hogy a szívére hallgasson és útközben arra is ráébred, hogy nem minden fekete vagy fehér, jó vagy rossz, hiszen az élet és az érzelmeink jóval árnyaltabbak ennél.

Emily Párizsban a valóságban: mi a véleménye egy francia nőnek a sorozat kliséiről?

Az Emily Párizsban teljes harmadik évada, vagyis mind a tíz rész egyszerre kerül majd fel a Netflix oldalára december 21-én. Aki pedig gyors sorozatfaló, annak sem kell csüggednie, hiszen a készítők már megerősítették a negyedik évad érkezését.

A sorozatok szerelmeseinek:

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói