Emma Stone és Ryan Gosling ismét egy pár

2016.november.29.

Már most az év csodafilmjeként emlegetik a Whiplash rendezőjének legújabb filmjét, a KALIFORNIAI ÁLOM című romantikus vígjátékot. Az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült filmet sokan "csodálatos", "varázslatos" jelzőkkel illetik. A két főszereplő között pedig szuperül működik a kémia, nagyon jó párost alkotnak. Immáron harmadszor, a mozivásznon.

Az első közös filmjük az Őrült, dilis, szerelem című romantikus vígjáték volt 2011-ben, majd két évvel később következett a Gengszter osztag. Most, a harmadik közös munka során már tényleg összeszokott párosként alakítják Miát és Sebastiant. A történet szerint a feltörekvő, fiatal színésznő és a szépreményű jazz zongorista az Angyalok városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe az előadását. Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Egymásba botlanak, majd ahogy kell, a két fiatal szerelemre is lobban egymás iránt. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért.

A Kaliforniai álom egy igazi varázslatos alkotás, ami teljesen magával ragad és nem ereszt. A két színész fantasztikus, a rendező neve pedig a Whiplash Oscar-jelölése után bizton állítható, hogy ott lesz a jövő évi Oscar-díj jelöltjei között is. Sőt, reméljük, hogy a nyertesek listáján is sokszor olvasható majd a film címe.

A Kaliforniai álom jobbnál jobb zenékkel van teletűzdelve, amelyről – többek között – John Legend gondoskodik, aki színészként is kipróbálhatta magát a forgatáson. A szuper zenék mellett kiváló táncbetéteket is láthatunk majd Stone és Gosling előadásában. És persze, teszik mindezt fantasztikusan!
Emma Stone úgy nyilatkozott Ryan Goslingról és a vele való közös munkáról, hogy beleadott apait és anyait ebbe a szerepbe. Profi módon megtanult zongorázni és táncpartnerként sem utolsó. De ami a legjobban meglepett, hogy mennyire vicces tudott lenni a szerepében. Mindig tudtam, hogy Ryan vicces, de ebben a filmben még jobban megcsillogtatja ezt az oldalát is.

A film már most, a hivatalos amerikai bemutató előtt több díjat is bezsebelt, köztük a Torontói Filmfesztivál fődíját, valamint a Velencei Filmfesztiválon, Emma Stone, a női főszereplőnek járó díjat is hazavihette. Ezek, és az eddigi kritikák alapján máris a legnagyobb Oscar-esélyesek között tartják számon.

Az egyszerűen varázslatos Kaliforniai álom (12), végre december végén megérkezik a hazai mozikba is. Kár lenne kihagyni!

Nézd meg velünk a Kaliforniai álmot premier előtt! Itt jelentkezhetsz.

Ez is érdekelhet

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai