Exkluzív - A nyár legütősebb slágerét ez a két magyar srác hozta össze: ők a yesyes!

2017.április.24.

A yesyes zenekar 2015-ben alakult két vérbeli igenemberből. A külön-külön is sikeres zenei pályafutást bejárt Szabó Ádám, Katona Tamás a színpadok meghódítása előtt a stúdiót tették otthonukká: alig egy év alatt összecsiszolódtak, megszületett a downtempo, electro chill és drum and bassből ötvözött egyedi hangzásuk, ami külföldön is a legkönnyebben megállja a helyét az aktuális zenei trendeket diktáló formációk között.

Zenéjüket állandó megújulás, kísérletezés és súlyos szófordulatok jellemzik. Ezt az izgalmas hangzásvilágot bizonyítja az is, hogy Szabó Ádám egy teljesen új oldalát mutatja meg a közönségnek, a harmonikát sem a megszokott módon használja, és különböző effektekkel teszi modernebbé a zenekar hangzását.

2016 augusztusában megjelent első EP-jük, a Pollyanna, idén tavasszal pedig első lemezüket is kiadják, melynek az első dala most itt nálunk hallható először.

Vigyázz, azonnal a füledbe mászik, és nem tudod majd elégszer meghallgatni! A dal és a majd május elején megjelenő videoklip is a Cseh Tamás Program támogatásával jött létre, és abban már biztosak lehetünk, hogy ez lesz a nyár egyik legnagyobb slágere idehaza:

A borítót a Hunap Studio készítette, és a lemezen szereplő minden egyes dalhoz egy egyedi design készül általuk.

A kérlelhetetlen optimizmust és a zenélés örömét képviselő fiatal tehetségek a jövő igazi fesztiválzenekara. Mottó: "Yesyesss!"

Ez is érdekelhet

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát