Földes Eszter elárulja, kik azok a nők, akik nagy hatással voltak rá

A rendkívüli tehetségű színésznő, Földes Eszter árulja el, kik azok a nők az életében, akikre igazán felnéz. Nézd csak, mennyi csodálatos hölgyet említ meg a gyönyörű színésznő!

Földes Eszter
Fotó: BolegaNiki/GLAMOUR

1. Domján Editben van egy rebbenékeny báj, amihez végtelen érzékenység társul. Felnézek rá, mert emberként és színésznőként is mindig nagyon sokszínű volt.

2. Mindenképp meg kell említenem Teréz anyát, aki mindenféle megkülönböztetés nélkül szeretett, és foglalkozott a világgal. Megtanította, hogy ne zárkózzunk be, legyen bennünk nyitottság mások felé, és mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyen.

3. Básti Juli amellett, hogy tehetséges színésznő, csodálatos családanya. Fontos szerintem, hogy az ember ne csak színésznőként teljesítsen jól, hanem emellett nőként is ki tudjon teljesedni.

4. Nem tudnék még egy olyan embert említeni, aki akkora elkötelezettséggel viseltetik a színház iránt, mint Eszenyi Enikő. Egy végtelenül erős, őszinte, ízzig-vérig nő, aki rendkívül sokoldalú.

5. Bár Édith Piaf sanzonénekesnő nagyon pusztító szenvedéllyel és ösztönösen élte az életét, valahol mégis példaértékű a sorsa.

6. Rendkívül elbűvölő Marilyn Monroe végtelenül kiszolgáltatott, törékeny, gyermeki mivolta. Truman Capote Gyönyörű gyermek című novellája nagyon szépen ábrázolja a lényét. Ezt szeretem benne, és egyáltalán nem azért nézek fel rá, mert mind a mai napig szexszimbólumként tartják számon.

7. Sisi, azaz Erzsébet királynő zabolázatlan szabadságvágya, deviáns személyisége is csodálatraméltó. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember meg tudja őrizni a szabadságát.

8. Van három nő az életemben, akik rendkívül közel állnak hozzám. Az anyukám és a két nagymamám hihetetlenül erősek és nagyszívű túlélők. Valójában fát lehet vágni a hátukon és mind a hármuknak van egy olyan élettörténete, sorsa, ami döbbenetes. Néha elgondolkozom azon, hogyha nekem kellett volna átélnem azokat a dolgokat, amit ők átéltek, valószínűleg valahol bezárva kezelnének. Csodálatos, bár kiveszőben látom ezt a fajta ősanyai erőt, ami bennük van.

9. Molnár Piroska színésznő is igazi példakép számomra, akiben azt a nagy erőt érzem, mint az anyukámban és a nagymamáimban. Nagyon szívós, komoly művész, akitől mindig van mit tanulni.

Smink és haj:Vörös Reni, ruha: KAMORKA

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR magazin decemberi számában jelent meg.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!