Folytatást kap a Joker, Joaquin Phoenix is visszatér

2022.június.9.

Azt, hogy Joaquin Phoenix brillírozott Arthur Fleck szerepében a 2019-es Jokerben, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legjobb férfi főszereplőnek járó kitüntetést is elnyerte az alakításáért a 2020-as Oscar-díjátadón. A film most folytatást kap, nem meglepő módon pedig ismét a népszerű színész alakíthatja a főszerepet. Az készülő alkotásnak pedig már a címét is tudjuk.

Todd Phillips rendező néhány napja erősítette meg, hogy a 2019-es kasszasiker filmje folytatást kap, és egy sor képet is közzétett Instagramon, köztük egy piros forgatókönyv-borítót „Joker: Folie á Deux” címmel, valamint egy felvételt, amelyen Joaquin Phoenix épp dohányzik a forgatókönyv olvasása közben. A forgatókönyv borítóján az írók közt Phillips és Scott Silver szerepel, akik az első részt is jegyezték.

Az első rész forgalmazója, a Warner Bros is megosztotta a Twitteren Phillips feljegyzését. Noha további részleteket egyelőre nem árultak el, de a film francia alcímére reflektálva, mely jelentése „két ember őrülete", sokan azt szorgalmazzák, hogy a filmben Joker bűntársa is megjelenjen, méghozzá Harley Quinn szerepében, akit korábban két másik filmben Margot Robbie keltett életre. Azonban a cím valószínű csak Fleck személyiségzavarának a tovább boncolgatására utal, arra viszont nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a részben már belép-e a történet Batman.

Phillips bejegyzésében nem szerepelt a tervezett megjelenési dátum, de a rajongók már most izgatottak. A film folytatásának ötlete már egy évvel korábban is szóba került, akkor Phillips ügyvédje által, de akkor a Warner Bros nem erősítette meg. Most azonban minden okunk megvan arra, hogy biztosak legyünk benne, Gotham City elhíresült bűnözője újabb hátborzongató tettekre készül.

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós