5 könyv, amit mindenképp szerezz be a GLAMOUR-napok alatt

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem érdemes tovább várnod, ha eddig nem tetted még ma beszerezheted kedvenc könyvedet a GLAMOUR-napok alatt, és kedvezményesen tehetsz szert a leginspirálóbb olvasmányokra. Hogy megkönnyítsük a választást, összeszedtük neked a legérdekesebb variációkat - készítsd elő a kuponfüzeted, és csapj le akár az összesre!

Könyv
A tavaszi GLAMOUR-napokon csodás könyveket szerezhetsz be, méghozzá szuper áron:
Fotó: GLAMOUR

Egy jó könyv kikapcsol, ellazít, fejleszti a memóriád, gondolkodásra késztet és még számtalan pozitív érvet tudnánk felsorakoztatni. A tavaszi GLAMOUR-napok alatt most itt a nagyszerű lehetőség, hogy beszerezd új kedvencedet. Bookline kuponoddal a könyv kategóriában található köteteket 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a bookline.hu webáruházban, a Libri könyvesboltokban pedig kuponodért cserébe 20 százalék kedvezményt kapsz minden teljes árú könyv vásárlása esetén, ha legalább 8000 forint értékben vásárolsz. Nézd csak, milyen szuper repertoárt szedtünk össze neked!

Harry herceg könyve itthon a Corvina Kiadó gondozásában jelent meg

Harry herceg: Tartalék

Édesanyja elvesztése előtt Harry herceget úgy ismerték, mint a komoly Örökös (bátyja, Vilmos herceg) gondtalan, jókedvű Tartalékát. A gyász azonban mindent megváltoztatott. Nehézségei akadtak az iskolában, dühös volt és magányos. Mivel a sajtót tartotta felelősnek anyja haláláért, nehezen fogadta el, hogy neki is a reflektorfényben kell élnie az életét.

A híres pszichológus könyve az Open Books gondozásában jelent meg

Dr. Máté Gábor-Máté Dániel: Normális vagy - Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban

A test lázadása világhírű szerzője eddigi legátfogóbb és legteljesebb könyvében a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról, valamint utat mutat az egészség és a gyógyulás felé. Máté Gábor, magyar származású, Kanadában élő orvos forradalmi könyvében feltárja, hogy miközben a nyugati világ büszkén tekint az egészségügyi szolgáltatásaira, egyre több a krónikus beteg, és romlik a népesség általános egészségi állapota.

Keresd Náray Tamás új könyvét a Libri Kiadó gondozásában!

Náray Tamás: Barbara - A végzet (1. kötet)

Náray Tamás új, nagyívű történelmi családregényében egy száz évvel ezelőtt kezdődő történet, amely ma is égető aktualitással beszél a végzetről, a háború kegyetlenségéről és a túlélésről. A főszereplő, Barbara idilli gyermekkorának az 1920-ban kirobbanó lengyel-szovjet háború vet véget. A kislánynak hamar meg kell tanulnia alkalmazkodni az élet váratlan nehézségeihez, és szembenézni az elkövetkező évek olykor fájdalmas eseményeivel és veszteségeivel.

Fábián Janka legújabb könyve a Libri Kiadó gondozásában jelent meg

Fábián Janka: Ida titkai

Két fiatal lány, akiket több mint száz év választ el egymástól, ám a sorsuk egy ütött-kopott naplónak hála, rövid időre mégis összekapcsolódik. Vajon milyen lehetett Kecskemét utcáin sétálva és Lechner Ödön készülő remekművét csodálva szembetalálkozni Ferenczy Idával? És vajon a huszonegyedik század elején még megtalálhatók az egykori kincsek, felidézhetők a régi kedves arcok és emlékek a "hírös városban"? A történetet olvasva fokozatosan tárulnak fel előttünk a régmúlt és a jelen titkai, a háttérben Kecskemét büszkeségével, a napjainkban megújuló gyönyörű Városházával.

Az ikonikus legendáról szóló könyv a Helikon Kiadó gondozásában jelent meg

Emma Baxter-Wright: Chanel - Divatikonok II.

A könyv Coco Chanel életét, illetve életművét mutatja be. Látjuk őt, ahogy szerény körülmények között elindult az életútja, ahogy globális jelenséggé vált és parfümökkel, ékszerekkel és kiegészítőkkel bővült az ikonikus márkája, és olyan örökséget hagyott maga után, amelyet a Chanel mind a mai napig követ. A tervezőnő még most, sok évvel a halála után is megmaradt a Chanel-ház mögött rejtőző névleges vezéralaknak.

Ha GLAMOUR-napok, akkor szuper kedvezmények:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)