GLAMOUR Talks: Így találhatsz munkát a járvány után legkönnyebben

2020.május.27.

Igaz a korlátozások most már kevésbé szigorúak, mint akkor, amikor ezt az interjút készítettük, de sajnos még mindig nem tért vissza minden a régi kerékvágásba.

Speiser Tamarával, a profession.hu munkatársával arról beszélgettünk, hogyan érdemes ezekben az időkben belevágni az álláskeresésbe, illetve, mi mindenre számíthatunk egy online állásinterjú során!

A járvány alatt ideiglenesen, vagy teljesen megszűnt az állásod? Itt a segítség!

Új felületet hozott létre a Profession.hu azoknak a munkavállalóknak, akik a koronavírus miatt veszítették el az állásukat.

A Mentőöv állások oldal célja, hogy a veszélyhelyzet miatt leállt szektorokból olyan irányba tereljék az értékes munkaerő túlkínálatot, ahol éppen nagy szükség van új dolgozókra. Ez a segítség minden munkakereső számára ingyenesen elérhető.

"A veszélyhelyzet bejelentésekor azonnal elkezdtünk dolgozni a megoldásunkon, amivel a munka nélkül maradt dolgozók helyzetén javíthatunk. A profession.hu/mentoov-allasok oldalon bárkinek, eredeti beosztásától és tevékenységétől függetlenül igyekszünk hatékony segítséget nyújtani az alkalmi, azonnali esetleg részmunkaidőben végezhető állások megtalálásában. Ezek mellett gyakorlati tanáccsal támogatjuk a jelentkezőket. Ez a szolgáltatás minden munkakereső számára ingyenesen elérhető." - mondta Varga Balázs a Profession.hu marketingvezetője.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói