Ha nyár, akkor személyiségfejlesztés!

2015.július.1.

Most szerkesztőségi asszisztensünk, Takács Bettina osztja meg veletek, hogy ő milyen könyveket fog biztosan elolvasni a vakációja alatt. Betti mostanában nagyon belemerült a személyiségfejlesztésbe, így aztán nem meglepő, hogy ilyen témájú köteteket pakol majd a fürdőruha mellé a bőröndbe.

Brian Tracy - Önbizalom (Bagolyvár, 2950 FT)


Imádom Brian Tracy könyveit, szerintem nagyon jó író, előadó és zseniális elme. Rengeteg könyve jelent már meg magyar nyelven, olvastam is párat belőlük, de az egész palettára kíváncsi vagyok. Ez lesz az első, amit idén nyáron biztosan elolvasok.
Persze, ez az önbizalom nem azt jelenti, hogy beképzeltté válik az ember, hanem azt, hogy tudatában van a képességeinek és okosan használja is őket.

Rhonda Byrne - A varázslat (Édesvíz, 3990 FT)

Nagyon szeretem a Titok könyvsorozatot, ez a része egy 28 napos gyakorlatot ír le a hálaadásról. Szerintem nagyon ritkán gondolnak arra az emberek, hogy miért lehetnek hálásak az életükben. Én ezt tudatosan ki akarom fejleszteni magamban.

Robert Betz - Lépj ki a régi cipődből! (Édesvíz, 3490 FT)


Szerintem mindannyian be vagyunk ragadva a múltunkba és nem tudunk bizonyos eseményektől megszabadulni. A gondolataink folyton ezeken a történéseken járnak, és ezáltal nem tudjuk élvezni a jelent és nem tudunk készülni a jövőre. A múltat el kell engedni, nem tudjuk megváltoztatni, csak a mindennapjainkat mérgezi. Emellett a szokások rabjai vagyunk, azok a dolgok amiket a mostani életünkbe magunkkal hoztunk generációk óta berögzült dologok, amik lehet hogy 30-40 évvel ezelőt jók voltak, de a világ változik és nekünk is változnunk kell. Ebben a könyvben Betz leírja, hogy ezt hogyan tudjuk megtenni.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak