Igen, Végigbőgtük: Selena Gomez az év balladájával búcsúzott el Justin Biebertől

2019.október.23.

Elképesztő, alig több mint másfél évvel ezelőtt még alig akartuk elhinni, hogy az elmúlt évtized abszolút álompárja Justin Bieber és Selena Gomez újbóli egymásra találása megint zátonyra futott.

Aki emlékszik arra a rövid periódusra, amit a generációja két legnagyobb hatású popsztárja együtt töltött, akkor arra is emlékezhet, hogy akkoriban róluk készült képeken rá lehetett ismerni az igazi szerelemre. Amikor újból járni kezdtek, akkor sokan érezték úgy, hogy legalább valami helyre billent. De csak rövid ideig tartott mindez.

Aztán nehéz időszak jött Selenának, miközben Justin Bieber gyorsan továbblépett, olyannyira, hogy már kétszer is Összeházasodott Hailey Baldwinnel. Selena Gomez most váratlanul kiadott egy új dalt, amiben egyértelműen Justin Biebertől búcsúzik el végleg.

10 dal, amit Justin Bieber és Selena Gomez egymásról írtak

10 dal, amit Justin Bieber és Selena Gomez egymásról írtak

A Lose You To Love Me című dal a témájához mérten egyszerű ballada, ami szintén egy viszonylag egyszerű, fekete-fehér klipet kapott. Ez az egyszerűség azonban nem elvesz, hanem éppen fokozza a szakítós ballada hatását. Ugyan a szöveget figyelve aligha szükséges magyarázat a dalhoz, de Selena Gomez annyi kommentárt fűzött a videóhoz, hogy:

"Ezt a dalt azok a dolgok ihlették, amelyek velem történtek a legutóbbi lemezem megjelenése óta. Szeretném, ha az emberek éreznék a reményt, hogy erősebben és jobb emberként juthatnak túl a nehéz időszakokon"

A szöveg egyértelműen egy szakításról szól, amelynek a legerősebb üzenete nyilván a címadó részlet a refrénből "I needed to lose you to love me", ami több verzióban is előfordul a dalban: "El kellett veszítselek/meg kellett, hogy gyűlöljelek, hogy megtaláljam magam/hogy szeretni tudjam magam". A dal lezárása pedig még ennél is egyértelműbb: "És most a fejezet lezárult és vége van...itt az ideje a búcsúnak, számunkra ez a búcsú" - énekli a lezárásban Selena. Alapvetően Lose You To Love Me üzenete tényleg pozitív, ahogy azt az énekesnő is írja, hiszen benne van a remény igen, de aligha hallottunk hasonlóan szívbemarkoló dalt idén, gyönyörű:

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói