Ilyen gyönyörű volt Irina Shayk, Katie Holmes, Chiara Ferragni és Weisz Fanni az Intimissimi On Ice showján!

2017.október.11.

Az olasz kreativitás ismét ezernyi fénnyel ragyogott fel a Veronai Aréna színpadán. Az Intimissimi On Ice jégshow a glamúr és a mitológia modern randevújából született a nőiességet ünnepelve, immár 4. alkalommal.

A magával ragadó show ezúttal is csúcstehetségek egész sorát, köztük világbajnok és olimpikon korcsolyalegendákat, például Evgeni Plushenkót és Shizuka Arakawát is színpadra állította, illetve, az Arénát ismét betöltötte az Intimissimi jóbarátjaként visszatérő Andrea Bocelli varázslatos hangja.

A látomásszerű jégshow ezúttal a klasszikus mitológiát értelmezte újra a sikk modern nyelvén – ikonikus nőalakok, köztük Trójai Heléna, Vénusz, Kirké és Medúza tolmácsolásában élhette át a közönség a szerelem és a szenvedély látványos kalandjait.

A közönség soraiban nemzetközi sztárok is ültek. Az előadás jelmeztervezőjeként jelen volt Chiara Ferragni divatblogger és véleményvezér.

"Boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílik részt venni ennek az előadásnak a létrejöttében, amelynek korábbi változatait eddig nézőként minden alkalommal személyesen láthattam. Az Intimissimivel való együttműködés spontán kezdődött, és ez az első alkalom, hogy jelmeztervezőként is kipróbálhatom magam és valami olyat csinálhatok, amit korábban még soha."- mondta Chiara

Az Intimissimi örök múzsája, a gyönyörű Irina Shayk is tiszteletét tette, valamint egy hollywoodi vendég, a szépséges Katie Holmes is részt vett az eseményen.

Az Intimissimi új magyarországi nagykövetét, Weisz Fannit is meghívottjai között köszöntötte.

Ezt olvastad már? A legkényelmesebb melltartó már minden színben kapható

Számunkra természetesen Fanni volt a legszebb, de Chiara, Irina és Katie Holmes is kitett magáért.

A show összefoglalóját is megtekintheted:

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói